A ja nie moglam odmówić AM i próbuję jeszcze raz z nimi
No wlaśnie mi tez sie te krwawniki podobają w brzozach ... a eM nie jest nimi zachwycony bo mówi, że wyglądają jak chwasty Ale tym to sie za bradzo nie przejmuję Myślę tylko, ze caly czas coś mi jeszcze nie leży na brzozowej ... czegoś jeszcze brakuje ... a może pośrodku między kulkami dorzucić jeszcze niższego krwawnika a przy trzcinnikach gaurę? Co o tym myślisz?
Przed cięciem bukszpany opatulam i wszystkie ścinki lądują na szmatkach bądź kartonach zbierania prawie nie ma a z kory nic nie wybieram... przemieszam i za tydzień nic nie widać szkoda życia na pierdoły
Ostatnio prawie mnie promotor wzrokiem zabił jak po zapytaniu mnie o wynik meczu otrzymał w odpowiedzi "a są w ogóle jakieś mistrzostwa?" choc cwicze regularnie to ignorantem w śledzeniu sportu jestem... Ale u Ciebie jestem na bieżąco - nieoficjalnie, bo sesję mam i się uczę
Z trawa cytrynową wczoraj szampon kupiłem - ale w pierwotnej wersji też jest niezła Seslerie, berberysy, mikołajki, szałwie - będzie super! Czuję to w trzewiach