Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

admete 07:11, 07 cze 2016

Marzenko cudowny busz!!!!!!!

jest przepięknie!!!!!

pozdrawiam
Kasya 07:18, 07 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Tak to kostrzewa, oskubana najpierw na przedwiosniu a nastepnie cieta w trakcie kwitnienia. Niesty kostrzewa na orzedplociu w 3 sezonie tak ładnie nie rusza. Zobaczymy czy się nie pożegnamy.

Niestety OB mógłby kolekcje różana ode mnie pożyczyć. Na piknik .... Byłam w niedziele.... Róz mniej niz u mnei w jednej częsci ogrodu... Za to ogladałam kolekcje piwoni, niestety spóźniłam sie o tydzzień....wiekszość juz przekwitła. Zatem piwonie oglądam na dzień Matki!

To nie wiem czemu tam robią piknik...
A wiesz jak szczotlicha rośnie w kolejnych latach, wyglada jak kostrzewa, będę sadzić na próbę
Kuba 07:21, 07 cze 2016

Ujęcie róż w sinym obłoku z kostrzewy śliczne
ana_art 09:24, 07 cze 2016

Marzenko z racji częstości odwiedzania Twojego wątku pozwolę sobie zrobić przypomnienie

W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ JEST SPOTKANIE W SZKÓŁCE PAŃSTWA SZMIT W PĘCHCINIE

buziak
Kindzia 10:13, 07 cze 2016

Ciekawe jak będzie się sprawować moja Jubilee w tym roku. W zeszłym, pierwszym jej roku u mnie, musiałam się kłaść żeby ją zobaczyć A bardzo bym chciała żeby stała jak drut!

Zrobiłam zdjęcie Sir`a...dzisiaj się zrehabilituję
Pszczelarnia 10:38, 07 cze 2016

Przesadziłam teraz bukszpany (na szczęście nie u siebie?), potrzebują cięcia dla nadania kształtu. Czy ciąć teraz czy czekać do sierpnia, żeby miały czas na odszokowanie? Nie wiem, co zrobić? Doradź, proszę.

makkasia 11:15, 07 cze 2016

Marzenko wchodzę do Ciebie aby zobaczyć róze ale cała reszta też zapiera dech ...jeeeej. Piszesz o przemeblowaniach na rabacie z wiśniami, Coś cały czas Ci tam nie pasuje trzymam kciuki za dobrą... tfu, tfu za nową wiśniową Choć ta na zdjęciach wygląda zjawiskowo
ana_art 20:55, 07 cze 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Przesadziłam teraz bukszpany (na szczęście nie u siebie?), potrzebują cięcia dla nadania kształtu. Czy ciąć teraz czy czekać do sierpnia, żeby miały czas na odszokowanie? Nie wiem, co zrobić? Doradź, proszę.

EWa a czy po cięciu w sierpniu ewentualne przyrosty zdrewnieją przed zimą? u mnie lipcowe cięcie zawsze przymraża
Sebek 21:07, 07 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Ide na obchód ogrodu i wróce potem. Poczekam az przegramy z Litwa....

Ostatnio prawie mnie promotor wzrokiem zabił jak po zapytaniu mnie o wynik meczu otrzymał w odpowiedzi "a są w ogóle jakieś mistrzostwa?" choc cwicze regularnie to ignorantem w śledzeniu sportu jestem... Ale u Ciebie jestem na bieżąco - nieoficjalnie, bo sesję mam i się uczę
21:11, 07 cze 2016
Madzenka napisał(a)
Dziękuję za pochwały kostrzewy, ale w tajemnicy powiem że rózanka nadal z dalszej perspektywy nie ten teges.... Lawenda pafła, szalwie wyaliłam nawozem, carex. silver screpte nie ruszył, carex morrowi ledwie sie budzi.... Mam nadzieje, ze na kolejne kwitnienie róz to wszystko odbije... A na dodatek wisnie... Eh wisnie draznia mnie, ogole je wkrótce na krotko.... Cos mi sie wydaje, ze znów tu będzie jesinią rewolucja.....

no dużo strupów wyliczyłaś......no to raczej długo nie wytrzymasz

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies