Zimowity kwitną! Ignorujemy mlecza
W zasadzie mam same standardowe rosliny. Na nowe nie ma miejsca. Na upartego pewnie by sie gdzies upchnelo. Jak na razie nie mam takiej potrzeby.
Nóżka jak u Sensation Pink, jednak jeżeli jest to jeżówka z siewu będzie bez odmianowa lub odmiana Twoja własna
Również pozdrawiam Aniu Gaura w tym roku jest olbrzymia. Nie widać spod niej lilaków na pniu a mam ich przecież sporo.
Świetnie się spisuje kłosowiec, w tym roku wcześniej objęty obejmą-już tak się nie pokłada jak zeszłego lata Tu z krwawnicą i różą Luis Odie,powtarzającą kwitnienie
Chyba będą nasiona wyrosła piękna a siedziała i zastanawiała się czy rosnąć.
Olsza czarna Aurea Kalina Shasta
❤️
Aga, chcesz to masz trochę rozgardiaszu, kostka zdjęta, darń też. Powiększone rabaty, moje jajowate, trawiaste rondo zmniejszyło się. Nie wiem jak em wyrobi się z kosiarką na zakrętach Tu gdzie hosty poszeżyłam wkoło.
Dla Mirki . kupiłam hortkę Strong Annabel to zamiast zwykłej wiotkiej Annabelki i mam już 5 pięknych dobrze ukorzenionych sadzonek One nie są podparte niczym stoją jak patyczki.
Małymi krokami do przodu. Komary nie pozwalają zbyt długo podziałać. Aczkolwiek dzięki home office można zaczynać natychmiast po robocie .