jako, że dziury modne to ja robie łaty jeansowe (z zamałych spodni) które przyklejam od spodu na takie taśmy do podkładania, ale to mało wytrzymały sposób. U mnie spodnie idą jak woda
hym....Aniu, moja przyjaciółka z Kanady, nie poradzi sobie u nas, pisanie, cytuj, powtórz...dlatego czasami daję tu fotki, bez ograniczeń, układam tematycznie...dla niej
miło cię widzieć, jesteś dla mnie coraz większą zagadką
ale jestem dumna z ciebie, jak TY matka, 4 facetów i to wszystko co robisz, ..hym, jak cię tu dać za przykład
Ana ,ale przyszły sezon tulipanowy juz za rok a i w tym sezonie będziesz miała co pokazywać Twoje HORTKI znowu będą zachwycać moje zaproszenie nadal aktualne
jaką dużą masz już rozplenice... u mnie dopiero co startuje, zaraza. A czosnki w trawach wyglądają zjawiskowe.
nie ogrodowe pytanie co to za koszulka w rybki i z czego są łaty na kolanach bo ja mam ostatnio oooogromny problem z dziurami na kolanach i już się rozglądałam za mało widocznymi łatami ale widzę, że takie oczojebliwe są świetnie, zapewne takie były już w spodniach ?
Bardzo łatwo, byle korzonka nie uszkodzić.. i nie przejmuj sie jak 2 dni będą przywiędnięte, sie podniosą.. Niekokoszce wysyłałam jeżówki z gołym korzeniem pocztą.. i żyją Nie wierzyłam, że tak sie da.... ale było na odpowiedzialność Niekokoszki I teraz wiem, że nie trzeba aż tak sie cackać z nimi. Młode dają radę. A naparstnice to już wogle bezproblemowe. Ja biegam i je przesadzam... widziałaś nawet jakie wielkie naparstnice przeniosłam ze szklarni.. tydzień były obwisłe.. a teraz kwitnie
Z magnolii najdłużej i najładniej kwitnie Nigra... nawet eMuś to stwierdził
Ale ładna ta naparstnica
Ania siewki łatwo się wyciapuje by wsadzić do doniczek czy trzeba na coś uważać? mam tego sporo, może komuś się przyda to wezmę do Bogdzi