Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 09:44, 13 maj 2014

Magda_ napisał(a)
nie daj się namawiać - czekałybyśmy na twój odcinek z zapartym tchem Przemyśl to jeszcze
Madziu dziękuje to miłe złap oddech jednak, bo tulipany się prawie kończą więc na ponowne kwitnięcie trzeba poczekać
ana_art 09:46, 13 maj 2014

abiko napisał(a)
matko, ale pole tulipanów, jak ci się udało je posadzić piękne.. Maja koniecznie, popieram dziewczyny..
a to proste trochę cebul, sadzarka w rękę i wioooo a potem można siedzieć i patrzeć
ana_art 09:47, 13 maj 2014

Krakus napisał(a)

Dzięki za szybką odpowiedź;
Widząc jaki ruch u Ciebie to nie liczyłem na takie szybkie info Można by napisać, że Ty już nie jeden a sporo ogrodów masz na głowie

Jasno też teraz widzę, że u siebie za rzadko posadziłem, chcąc uzyskać taki dywanik.

Pozdrawiam

to co przytniesz śmiało dawaj w ukorzeniacz i wsadzaj pomiędzy będziesz mieć darmowe sadzonki
Milka 13:50, 13 maj 2014

Magda_ napisał(a)
nie daj się namawiać - czekałybyśmy na twój odcinek z zapartym tchem Przemyśl to jeszcze

oczywiście, ja bardzo
Jag_58 14:01, 13 maj 2014

ana_art napisał(a)
Madziu dziękuje to miłe złap oddech jednak, bo tulipany się prawie kończą więc na ponowne kwitnięcie trzeba poczekać

Ana ,ale przyszły sezon tulipanowy juz za rok a i w tym sezonie będziesz miała co pokazywać Twoje HORTKI znowu będą zachwycać moje zaproszenie nadal aktualne
Bogdzia 14:14, 13 maj 2014

Ana u mojej ogrodniczki sa Percy wiseman niestety juz przekwitajace , moę Ci kupic jeśli chcesz . !00szt czy mniej??? Cena 35 albo 38 zł nie wiem dokładnie bo są dwie ceny.
ana_art 16:10, 13 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Ana u mojej ogrodniczki sa Percy wiseman niestety juz przekwitajace , moę Ci kupic jeśli chcesz . !00szt czy mniej??? Cena 35 albo 38 zł nie wiem dokładnie bo są dwie ceny.
POPROSZĘ największe 2szt a że przekwitłe przecież zakwitną w przyszłym roku a królewskie ma bo podoba mi się Kazimierz Odnowiciel?
nicol21 17:37, 13 maj 2014

Ja też mam percy wiseman, fajnie kwitnie, choć myśłałam że będzie bardziej bialy.

Ana, czy mogłabyś do mnie zajrzeć? Potrzebuję pomocy/wskazówek.

Dzięki
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewa004 18:10, 13 maj 2014

Aniu i ja popieram pomysł odcinka z Mają ,ogród wart tego ,a że mały ..oj tam ,dwa kółka zrobicie w koło ,nikt się nie kapnie
AlKa 21:35, 13 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu i ja popieram pomysł odcinka z Mają ,ogród wart tego ,a że mały ..oj tam ,dwa kółka zrobicie w koło ,nikt się nie kapnie

Ewa twoje poczucie humoru mnie powala