Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:40, 13 maj 2014

gdyby ktoś pytał to u mnie pada, ciągle pada, rośliny na gwałt potrzebują topsinu....
Moje rodki KIEDYŚ będą piękne

ana_art 21:42, 13 maj 2014

Juzia 21:47, 13 maj 2014

Już są piękne!
ana_art 21:48, 13 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu i ja popieram pomysł odcinka z Mają ,ogród wart tego ,a że mały ..oj tam ,dwa kółka zrobicie w koło ,nikt się nie kapnie
nooo albo będą przyjeżdżać przez cały rok, coś tam zawsze uchwycą, z 10 minut się uzbiera, a i na lokowanie znajdzie się wówczasczas. Ale wyobrażacie sobie później komentarze na forum Maii
ana_art 21:50, 13 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Ana ,ale przyszły sezon tulipanowy juz za rok a i w tym sezonie będziesz miała co pokazywać Twoje HORTKI znowu będą zachwycać moje zaproszenie nadal aktualne
Masz rację hortensje mam piękne (niech żyje skromność!) trawy niczego sobie i jeżówki powychodziły
Konstancja30 22:02, 13 maj 2014

ana_art napisał(a)
Masz rację hortensje mam piękne (niech żyje skromność!) trawy niczego sobie i jeżówki powychodziły

żeby nie było to masz flicznych chopaków (inwazja rozkochanych panienek pewna ! ) ... najpiękniejsze na świecie oczy ... zdolne łapki ... no a jak pamiętamy wszystko to zbyt mało żeby jedna niskopienna potffora poznała i uściskała gdy los postawił nas twarzą w twarz ... Ana to trzeba wreszcie wymazać musimy się spotkać

hortki to masz absosmerfnie obezwładniające w tych szpalerach ... i tu nie ma co się zastanawiać ... o prezentację jeżówek się uprasza gdy zaczną kwitnąć bo mnie Mała zajeżówkowała na amen i teraz uwielbiam się na nie gapić ...

i odmeldowuje, że wszystkie spektakle łanów tulipkowych obejrzałam ... jesienią będę męcząca pewnie ... uprzedzam ...

buziak
ana_art 22:16, 13 maj 2014

Konstancja30 napisał(a)

żeby nie było to masz flicznych chopaków (inwazja rozkochanych panienek pewna ! ) ... najpiękniejsze na świecie oczy ... zdolne łapki ... no a jak pamiętamy wszystko to zbyt mało żeby jedna niskopienna potffora poznała i uściskała gdy los postawił nas twarzą w twarz ... Ana to trzeba wreszcie wymazać musimy się spotkać

hortki to masz absosmerfnie obezwładniające w tych szpalerach ... i tu nie ma co się zastanawiać ... o prezentację jeżówek się uprasza gdy zaczną kwitnąć bo mnie Mała zajeżówkowała na amen i teraz uwielbiam się na nie gapić ...

i odmeldowuje, że wszystkie spektakle łanów tulipkowych obejrzałam ... jesienią będę męcząca pewnie ... uprzedzam ...

buziak

Iza ja ma krótką pamięć, ale uprzedzam kolejnym razem nie będę taka powściągliwa, nawet jakbyś uciekała, zwalę na pomroczność jasną i dopadnę
Bogdzia 22:21, 13 maj 2014

ana_art napisał(a)
POPROSZĘ największe 2szt a że przekwitłe przecież zakwitną w przyszłym roku a królewskie ma bo podoba mi się Kazimierz Odnowiciel?

Mogę jutro kupic ale czytam ze Krysia też sie ofiarowała to zebyś ich za duzo nie miała. Królewskie tez jakieś były ale juz nie za dużo sprawdze czy Kazio jest i jak bedzie to kupię a inny nie może byc? Czy Krysia dała Ci już odpowiedz??????????????????
ana_art 22:28, 13 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Mogę jutro kupic ale czytam ze Krysia też sie ofiarowała to zebyś ich za duzo nie miała. Królewskie tez jakieś były ale juz nie za dużo sprawdze czy Kazio jest i jak bedzie to kupię a inny nie może byc? Czy Krysia dała Ci już odpowiedz??????????????????
Nie, zaraz do niej napiszę bo miała się specjalnie wybra. Gdyby był Kazimierz (hahah tak ma na imię mój sąsiad) to też bym poprosiła A Odnowiciel bo chciałam fioletowy . Ma być takie zestawienie fioletowy- ciemnorózowy /Haga i Percy
ana_art 22:28, 13 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie, zaraz do niej napiszę bo miała się specjalnie wybra. Gdyby był Kazimierz (hahah tak ma na imię mój sąsiad) to też bym poprosiła A Odnowiciel bo chciałam fioletowy . Ma być takie zestawienie fioletowy- ciemnorózowy /Haga i Percy