nooo albo będą przyjeżdżać przez cały rok, coś tam zawsze uchwycą, z 10 minut się uzbiera, a i na lokowanie znajdzie się wówczasczas. Ale wyobrażacie sobie później komentarze na forum Maii
żeby nie było to masz flicznych chopaków (inwazja rozkochanych panienek pewna ! ) ... najpiękniejsze na świecie oczy ... zdolne łapki ... no a jak pamiętamy wszystko to zbyt mało żeby jedna niskopienna potffora poznała i uściskała gdy los postawił nas twarzą w twarz ... Ana to trzeba wreszcie wymazać musimy się spotkać
hortki to masz absosmerfnie obezwładniające w tych szpalerach ... i tu nie ma co się zastanawiać ... o prezentację jeżówek się uprasza gdy zaczną kwitnąć bo mnie Mała zajeżówkowała na amen i teraz uwielbiam się na nie gapić ...
i odmeldowuje, że wszystkie spektakle łanów tulipkowych obejrzałam ... jesienią będę męcząca pewnie ... uprzedzam ...
Mogę jutro kupic ale czytam ze Krysia też sie ofiarowała to zebyś ich za duzo nie miała. Królewskie tez jakieś były ale juz nie za dużo sprawdze czy Kazio jest i jak bedzie to kupię a inny nie może byc? Czy Krysia dała Ci już odpowiedz??????????????????
Nie, zaraz do niej napiszę bo miała się specjalnie wybra. Gdyby był Kazimierz (hahah tak ma na imię mój sąsiad) to też bym poprosiła A Odnowiciel bo chciałam fioletowy . Ma być takie zestawienie fioletowy- ciemnorózowy /Haga i Percy
Nie, zaraz do niej napiszę bo miała się specjalnie wybra. Gdyby był Kazimierz (hahah tak ma na imię mój sąsiad) to też bym poprosiła A Odnowiciel bo chciałam fioletowy . Ma być takie zestawienie fioletowy- ciemnorózowy /Haga i Percy