Witaj,
tak też myślałam, to bardzo ciekawa roslina
Załozyłam wątek, bo zdobycie wiedzy na jej temat przerosło moje dotychczasowe mozliwości. Liczę na to, że więcej osób z forum podzieli się swoim doświadczeniem.
A może na tle ściany, zamiast jałowca daj miłorząb Pendula? Będzie ładnie wyeksponowany na ścianiea zimą da mocną fakturę gałęzi. no i masz miejsce
Z tyłu za stożkami może dasz rade wcisnąć miskanty ?
Polecam też z traw Hakonechloa macra "All Gold", do tego Ophiop[ogon na brzegu.
W spiralę wsadż cztery trawki (piórka)- będą fajnie wystawały zza kulek tawułkowych.
I ja zawitalem w twoim ogrodziekiedyś nie przepadałem za chryzantemami traktowałem je stereotypowo jak słusznie zauważyłaś tak robilo wiekszość ludzi, kiedy zacząłem wyjeżdzać do niemiec widząć jesienne aranżacje w tamtejszych ogrodach i nie tylko oniemiałem w tym czasie kiedy w Polsce praktycznie sezon zamiera tam chryzantemy graja pierwsze skrzypce są wszędzie wygląda to niesamowicie
Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas
Witaj Gabrysiu u mnie ogródek za domem mam zamiar zrobić równiez w dwóch kwadratach pod kątem 45stopni aby optycznie go poszerzyć w związku z tym będzie przemeblowanie ale to za jakiś czas pozdrawiam