Cudne mają kwiaty! Co do zakupów przez net to bardzo dużo sklepów internetowych się popsuło, wysyłają mikrusy przypominające bardziej odpadki.Zdecydowanie wole zakupy stacjonarnie rośliny są bardziej dorodn...
Dla mnie pusto bardzo bez drzewa
Drewno pocięte oczywiście zniknie z tego miejsca. Na zdjęciu po prawej stronie pojemnika jest mikro rabatka, gdzie chodzi mi po głowie pęcherznica Lady in Red.
Tak z daleka z innego miejsca
Mam drzewa, jak dobrze mieć drzewa, jak fajnie jest mieć drzewa - tak sobie przy kawie myślę ( dziękuję Aniu-Makao ) a jak kiedyś zarosnę za bardzo tymi drzewami to cię Aniu znajdę
Takie zapałki, ale są
Haniu, dobrze, że już jesteś. W oczekiwaniu na róże i piwonie masz tak pięknie w ogrodzie, że tylko podziwiać. Białe orliki urocze.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.
Dzieki w sumie wchodzi teraz w 3 sezon ale poki nie spojrze na foty to tego sie nie widzi. W weekend jeden z moich najwiekszych i najstarszych klonow palmowych idzie do golenia. Zrobil sie tak wielki i rozczochrany, ze zaczyna mnie wkurzac
taki byl wiosna 2023, widac go po prawej przy ścianie
Gosia, tamaryszek jest obłędny, już pewnie pisałam, że miałam trzy podejścia do tamaryszków, wszystkie zakończone niepowodzeniem (ostatniego mąż wykończył podkaszarką), ale chyba się jeszcze raz skuszę. W końcu musi się udać.