wpadam na moment i po prośbie. Alinko kiedy budzą się StipyPony Tails?Jeszcze nie muszą mieć nowych źdźbeł , prawda? Stipa capilata juz cała zielona, a te nie.Nie tracę jednak nadziei
Też siałam stipę. Mam już sporą, nawet zaczyna już się "giąć jak stipa", he he. I patyki też nastawiłam. Ciekawe jakie będą efekty. Będę zaglądać. Pozdrówka.
Gabrysiu, witam Cie serdecznie, czuj sie swobodnie i pisz co chcesz Za komplementy dziekuje po stokroc. Stipa u mnie nie zimuje - druga zime zaliczam porazke w tym wzgledzie, ale poniewaz jest przepiekna poki bedzie to mozliwe bede ja kupowac co roku i traktowac jak jednoroczna
Bocku...ale zrobiłam sobie dzisiaj obchód po twoim ogrodzie
Rabata z cisami i bukszpanami...super!
Masz imponującą kolekcję traw.
Nie doczytałam,że stipa ci w tym roku przezimowała?
Hmmmm, jestem za utrzymaniem koncecji kwadratowo-prostokatnej. Mam taka wizje:
grab kostka, u stop sie sciele stipa falujaca na wietrze, a nizej runianka. Bez bukszpanu... Bardzo to glupie????
Asiu piękne wiosenne kwiatki! Rh nowo kupiony, w gruncie jeszcze by nie kwitł pewnie? Czy to jakiś wczesny?
Anabelki mają już wielkie pąki! I jakie piękne rozsady! moja werbenka ledwo ma 2 listeczki, stipa ledwo widoczna, a Twoje takie wypasione!!
Gosiu, gratuluję, ciekawa jestem różaneneczników, szkoda mi było wyrzucić takie gałązki no i różę cudnej urody Witek tak nie myślał, tylko żartował, bo stipa to jak śmieci wygląda teraz
Pogratuluj wszystkim domownikom biorącym udział w akcji, ratujecie naszą planetę przed zagładą