Bocku...ale zrobiłam sobie dzisiaj obchód po twoim ogrodzie
Rabata z cisami i bukszpanami...super!
Masz imponującą kolekcję traw.
Nie doczytałam,że stipa ci w tym roku przezimowała?
Noszzzz kogo moje oczy widza!!! Grabulki Kochane!!! Nareszcie oddali Wam neta. Ja jestem notorycznie glodna bo zmieniam oponki z zimowych na letnie
Mam siem bojac???
To dobre wiesci, a wizyt kreciej rodziny nie zycze, oj nie!!!
Dziekuje Bozenko Pozdrwaiam cieplunio...
No u mnie ruszaja. Maja paczki. Mialam zrobic fotki, ale leje z przerwami na padanie... Moze jutro sie uda cyknac...
Tak mi sie wydawalo, ze powinno sie je przyciac zanim wypuszcza nowe przyrosty, ale teraz juz zglupialam...
Oj tak Madzia, strasznie szybko poszlo. Dzisiaj wracajac z pracy myslalam, ze mnie wzrok myli. Tak bylo zielono na polach Moze nie bedzie tak zle z ta pogoda...
Monis, ja nie ponaglam bron mnie Panie Boze...Tak impulsywnie zadzialalam, a teraz mam gula, ze niekoniecznie prawidlowo....
Witaj GabiKu Daaaaawno Cie nie bylo, wracasz wiosna, fajnie
Ale ja naprawde nie wiem czy to wlasciwy czas... To narozrabialam niezle
Madzenko, dzieki, czyli nie popelnilam jakiejs zbrodni??? Bo juz sie zaczelam na powaznie martwic...
Aniu, moje prognozy poki co nic nie mowia o przymrozkach i cale szczescie... Ale mleko sie juz rozlalo, wiec po herbacie...
Mam nadzieje, ponad godzine wybieralam te bukszpany, staralam sie, zeby byly w miare geste od dolu...Jak wydzie zobaczymy za jakis czas, ale juz niedlugo Tych moich tulipanow wcale tam nie powinno byc, nie mam zielonego pojecia skad sie tam wziely i co to za tulipany... Niespodziewajka jakas
Gabrysiu, witam Cie serdecznie, czuj sie swobodnie i pisz co chcesz Za komplementy dziekuje po stokroc. Stipa u mnie nie zimuje - druga zime zaliczam porazke w tym wzgledzie, ale poniewaz jest przepiekna poki bedzie to mozliwe bede ja kupowac co roku i traktowac jak jednoroczna