Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Madzenka 06:51, 15 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Gosia jak ci wszystko się ukorzeni to jeszcze na bazarek polecisz albo pół wioski obsadzisz
pozdrawiam i miłego snu życzę
przyśni ci się pewnie piękny hortensjowo-trawiasty ogród w Kubusiowie

Myślę, że Gosia ma potencjał na założenie szkółki hortensjowej w Kubusiowie
Gardenarium 07:05, 15 kwi 2013

Gosiu, gratuluję, ciekawa jestem różaneneczników, szkoda mi było wyrzucić takie gałązki no i różę cudnej urody Witek tak nie myślał, tylko żartował, bo stipa to jak śmieci wygląda teraz

Pogratuluj wszystkim domownikom biorącym udział w akcji, ratujecie naszą planetę przed zagładą

Jadę do roboty zainaugurować sezon.

Instagram Ogrodowiska
BEATA_S 07:38, 15 kwi 2013

Gosiu, trzymam kciuki aby wszystko wzeszło i będziesz sadzić, sadzić, sadzić Ja też powsadzałam patyki hortensji... pierwszy raz ! .. co to będzie? co to będzie?
Narazie cieszę się ogromnie bo wzeszła mi werbenka... i to jakoś tak nierównomiernie (w jednych jest już około 1 cm a drugich dopiero wschodzi.) . Ale wszystko co wsiałam wschodzi. A już się wszyscy w domu ze mnie śmiali...
justi 09:18, 15 kwi 2013

I ja już mam sadzenie patyków horti za sobą. Gosia gdzie je sadziłaś do doniczek czy do gruntu? Ja wsadziłam do gruntu, zobaczymy czy się uda. Tak mi się marzy szpalerek z horti na tle zielonego żywopłotu
kaisog1 10:25, 15 kwi 2013

Asia hehehhe dzięki Szkoda mi było takiego fajnego materiału

Ania heheh oby! A dla mnie czy niedziela czy sobota to w przypadku ogrodu taki sam dzień! Przecież to czysta przyjemność

Ania na bazarek z pewnością nie polecę Mam tyle "długów" do oddania, że glowa mała

Iza dzięki!

Madżenko hahahhaha gdby tylko jaka szklarnia sie trafiła!

Szefowa w tej torbie same dobrości były! Mam nadzieje, że różaneczniki nie zrobia mi psikusa i pięknie sie przyjmą A z patyczków róży zrobiłam 4 sadzonki (ale nie wiem czy dobrze pocięłam bo węzełki były słabo widoczne i robiłam na wyczucie )
że Witek żartował to ja dobrze wiem hahhaha
Domownikom przekażę Będą dumni! A ja z nich jestem!
W końcu! Szefowa inauguruj! Inauguruj!

Beatko Częśc MUSI sie przyjąć. Wstydu by nie miały Werbena tak wschodzi nieregularnie więc sie nie przejmuj. Do pośpiewywania w domu to ja przywykłam już I Ty przywykniesz Najważniejsze to robic swoje

Justi a gdzie ja mogłam sadzić? W domu! Przecież mam AŻ dwa parapety, 54 torebki nasion z czego 3/4 już wysiane, 143 patyczki hortensji, 15 patyczków różanecznika i 4 róży. W domu chodzi się slalomem hihihihihih
Anabell 13:43, 15 kwi 2013

Ja jutro biorę się do cięcia patyków z horti, taką ilość jak Twoja mam przygotować do wysłania komuś, po co ma się zmarnować u mnie, ktoś wykorzysta. fajna pomoc na O. Tylko ja Limki mam kupione pierwszy raz w tym roku. Żywopłoty z horti zawsze mi się marzą.

Ty masz gdzie sadzić możesz wszystkie jak ukorzenisz wysadzić, po kilka patyków i jednym miejscu, efekt szybszy .
Joaska 13:51, 15 kwi 2013

Gosiu witam się
Ciekawa jestem co wyjdzie ci z patyczków hortensjowych
Ja pozostane przy rozmnażaniu hortensji z sadzonek zielnych, na 5 wsadzonych 5 pięknie ukorzenionych.
Fakt że pewnie będą malutkie, ale przecież horti rośnie szybko.
Oj teraz w kubusiowie to musi byc pięknie, wiosna juz zawitała (mam nadzeję że na dobre)!!!!
kaisog1 14:54, 15 kwi 2013

Haniu ja się nie mogę doczekać aż będę się mogła zrewanżować tym co mi pomagali! Już bym chciała! Bo lubię pomagać. Po kilka nie będę sadzić, mnie się nie spieszy

Asia no nie wiem sama co wyjdzie Mam nadzieje, że nie będą się wygłupiały i się ukorzenią A w Kubusiowie to śnieg leży wiosny nie widać

kaisog1 14:56, 15 kwi 2013

A teraz moje patyki Po dobie niecałej puściły już pąki... dziwne...

kaisog1 14:58, 15 kwi 2013

A co teraz robię? A to!