Spotkanie super Dzień długi, pogoda dopisała, towarzystwo wyśmienite i zgrane. Ogród to tylko pretekst Najfajniejsi i najciekawsi na forum są bowiem ludzie
Luki ale fajnie spędzony czas miałeś Spoko moją rewolucją się nie przejmuj - będziesz miał czas to zaglądaj... Ja mam czas bo w tym tygodniu chyba i tak tam już nic nie zrobię... Ogrodowo nieczasowa. Pozdrówka
"wszystkie motyle będą moje" to mnie rozbawiło Sporo do nadrabiania i w sumie dobrze, że nie było za dużo zdjęć bo zapewne byłoby 10 stron do czytania więcej
Ja mocno się trzymam i nie dam się przekupić na róże... chociaż Nostalgia kiedyś do mnie trafi, ale tylko ona
Łukasz, moi sąsiedzi nie takie rzeczy oglądają.. i uwierz mi.. nic ich nie zdziwi w moim wykonaniu, jak i w Twoim....
eMuś kosi w koło na kolanach... dlatego każdemu mówię, że katalpa TAK, ale wysoko szczepiona.. chyba że będzie całą obsadzona na dole.. i niewykluczone, że keidyś tak tu zrobię... bo chodzenie za kosiarką na kolanach to głupi pomysł
Robisz cudne zdjecia.. dobór rośłin w ogrodzie przypadkowy...z listy chciejstw.. i dobór gości podobny... patrząc na te zestawienia.. to mi sie udało
kompleksów to ty nie masz co mieć, masz pięknie w ogrodzie i jeszcze cudne zdjęcia robisz... nawet księżyca !!
@ tusiawka
horti zaiste zupełnie rozsądne jak na pierwszy rok hodowli
a sałatka jest wypełniczam dopóki żurawki się nie rozrosną.
@Luki
wiem że trochę razi, ale póki żurawki małe to jest i pożyteczne i w miarę ujednolicony krajobraz
@Ewcia
turzyce wyskubywać? z czego? powinnam? bo nic nie robiłam do tej pory.... uświadom początkującego ogrodnika. Wyjazdu do PL nadal nie odespałam, luby w robocie po uszy więc trawa poczeka aż będzie za kolana żeby ją skosić....
a o problemach z hortkami nie pamiętam... ślimaki polowały na horti w donicy. aaa już pamiętam, tam co była taka marna - to dalej jest. zapomniałam kupić coś do zakwaszenia gleby w PL, więc w weekend znów się wybieram do ogrodniczego. I obiecuję nie kupować roślin.
@atena
dzięki...ale cudnie to jest u Ciebie. U mnie to do cudów to jeszcze daleka droga.
Gosiu ludziowe fotki w następnych odcinkach
Zdjęcia zacząłem robić właśnie od ludzisków, później przyszły roślinki inne zajęcia to i nie było komu robić zdjęć, najbardziej lubie portrety... mój główny bohater do zdjęć obecnie to chrześniak.
Zdjęcia towarzystwa ze spotkania mniej udane, ale też są