Jadę po kolei... bo do tej pory wskakiwałam na wątek z doskoku .. i przy okazji złożę rewizyty... bo też rzucam sie jak wesz tu i tam..
Butterfly - dziękuję za założenie wątku.... szkoda tylko, że nie zaczyna sie od jednego zdania co to było.... ale
wstęp z rybkami jest czaderski... i teraz moje rybki to nie tylko Fiordy, ale całują w rączki na powitanie.. takie miłe skojarzenie

Inne komentarze też mi sie bardzo podobają...
I ta fotka szczególnie

Misiek mówiący do Wielkiego Głoda..... ja też jestem głodny daj troszeczkę, a przynajmniej pomiziaj
Dziękuję
Elu Wielki Głodzie za tę fotkę... rozwiewa wszystkie wątpliwości zasadności spotkania na krótko i na szybko i tak ... bez przygotowań .. uśmiech Joli i Gosi jest bezcenny
Renia - jakie ładne fotki robisz.... zdychający trawnik wyszedł nawet zielony

Podsypany solą potasową już jest taki jak na twoim foto.. zaczyna sie zbierać do życia. Ale to samo życie, jak coś ma być ładne - to się zrobi brzydkie.
Aneta - mnie nie tak łatwo wystraszyć, jesteśmy umówione na spotkanie
Hogata - jak miło sie ogląda fotki ze spotkania.. i widać uśmiechy na twarzach.. nie było tak źle
Ola - ja już sobie chodzę i wspominam... a zimą ..wrócę do nadrabiania zaległosci na innych wątkach.. i liczę na to, że u Ciebie też będzie sie troszkę działo... wiem, dzieci absorbują ale tak raz na tydzień coś wrzuć ..
Ula, Agnieszka_B, PERKA, Bawarska Kasiek, AlKa, Admete, AgnieszkaW, Bogda, Beta, Gierczusia, Bea - dzięki za śledzenie spotkania i kibicowanie...
Sebek - wyj do komputera.... drugi raz nie przyjechałaś .. a ja już więcej nei zdecyduję sie na zlot.. to już nie na moje siły i zdolności organizacyjne.. te spotkanie to zasługa Bogdzi.. jak ona dała rade zrobić kolejne, to pomyślałam, że ja też spróbuję. Teraz możesz liczyć tylko na
Madżen
Gaby3003 - Ty zazdraszczasz, a nam Ciebie brakowało.
Madżen -
Zbyszek i Krysiu - jeszcze raz szczególne podziękowanie... Ojciec Chrzestny porządny gosć...to i chrześniak porządny
Nasze Podkarpacie jest piękne