odpad mi guzik w aparacie który to naciskasz chcąć robić zdjęcia na kom wychodzą mega przekłamane, kompletnie spłaszczone ze sama nie mogę na nie patrzeć bo mni edenerwują= wiec nie ma zdjęc
Moje derenie Ivory Halo dopiero teraz się zbierają po ataku mszyc, a cały ogród dostał w weekend porcję pokrzywowego dobra, to chyba lepsiejsze dla roślin od drożdży
Jeżiszku ja od tych komplementów to chyba dziś nie zasnę ... ale spokojnie....gierczuś..spokojnie to komplimenta dla ławeczki
Dzięki Seba
A zdjęcia...hmmmm..no gdzieś niewątpliwie sa ... ale gdzie?? tego ni wim .. ja nie zrobiłam ani jednego w tym amoku
Dziewczyny robiły... I moźe wrzucą??.. mam taką nadzieję
W każdym razie...moj ogródeczek jesze takiej sesji fotograficznej nie miał
Sebek dzięki za odwiedziny mój ogród będzie na śląsku, ale nie w Orzeszu tylko obok. W sumie bliżej ciebie, bo jak dobrze kojarzę to jesteś z Katowic ?
Czy mój ogród będzie ciekawy? Na pewno inny niż kiedyś myślałam przed ogrodowiskiem. U mnie niewiadomą jest budżet bo to zależy ile wyjdzie na wykończenie i dlatego szaleję z patyczkami i rozsadami.
Ciekawe czy mnie jacyś znajomi mijają na zakupach? Bo ja wtedy tylko na jednym skupiony i ludzi nie widzę
W HM w tym sezonie nic fajnego, za to Zary jak się wyprzedaże zaczną pół wykupię, muszę jakoś w pracy wyglądać
Teściowie siedzieliby kanapie w ogrodize a ja sobie kancikowalam i z nimi rozmaiwałam
Juz sie przyzwyczaili ,z e ja mam ADHD i chwili na miejscu nie usiedzę.". Przeciez znają mnie od 30 lat