Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:43, 29 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Elka, ławeczka jak z angielskiego ogrodu. No cudnie. A spotkanie w takim towarzystwie musiało się udać

.. Fajnie ,źe ławeczka podoba się Wam tak jak i mnie .. muszę się przyznac,źe nawet sąsiedzi chwalą to jest niesłychanie przyjemne kazdego dnia jak wychodze z domu , to mi się micha śmieje

A spotkanie .. Hmmmmm Pozytywna energia Ogrodomaniakow jest jedyna w swoim rodzaju .. Mozna by nią całe woj . sląskie oświetlic
Ja mam nadzieję ,że sie wreszcie kiedyś na takim spotkaniu i Ciebie doczekam Aśko
Buziole
Lukasz2013 22:45, 29 maj 2016

Ławka I klasa
gierczusia 22:48, 29 maj 2016

Enya73 napisał(a)
Ławka cudnie wygląda w tym miejscu. Świetny pomysł.
Tak żeś się rzuciła w wir życia towarzyskiego, żeś zapomniała o starych dobrych znajomych?

Cieszę się bardzo,że i Tobie się podoba
A tam od razu " zapomniała ".... gdzież tam zapomniała...tak nagle odwołalaś imprezę ze mi się jakoś wsystko w glowie poprzestawiało..na dodatek pamiętaj ,źe my jeszcze " żykomy" przed bierzmowaniem ( nawet w czasie wczorajszego spotkania trzeba było bidoka do kościoła wozic ) no i jeszcze ten długi weekend, i Dzień Matki...aaaaa....po prostu liczę na wyrozumiałość
AsiaK_Z 22:48, 29 maj 2016

gierczusia napisał(a)

.. Fajnie ,źe ławeczka podoba się Wam tak jak i mnie .. muszę się przyznac,źe nawet sąsiedzi chwalą to jest niesłychanie przyjemne kazdego dnia jak wychodze z domu , to mi się micha śmieje

A spotkanie .. Hmmmmm Pozytywna energia Ogrodomaniakow jest jedyna w swoim rodzaju .. Mozna by nią całe woj . sląskie oświetlic
Ja mam nadzieję ,że sie wreszcie kiedyś na takim spotkaniu i Ciebie doczekam Aśko
Buziole

No kiedyś na pewno. Planuję być w Wawie na wystawie Zieleń to Życie na początku września. Mam nadzieję że nic mi nie wyskoczy
gierczusia 22:50, 29 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No kiedyś na pewno. Planuję być w Wawie na wystawie Zieleń to Życie na początku września. Mam nadzieję że nic mi nie wyskoczy

Ajjjjj .. Początek września to dla mnie ciężkiiiiii czas...już wiele razy mnie kuszono , ale nigdy nie dałam rady mimo szczerych chęci....
A do Kasi do Pszczyny się nie wybierasz ????
gierczusia 22:52, 29 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Ślicznie się ławeczka w otoczenie wkomponowała

... Madzenko .. Serdeczne dzięki za komplimenta dla ławeczki
Teraz jeszcze trzymam kcuki za gracki ,źeby mi tam w tych plecach " ławeczkowych " wyrosły i szumiały do ucha...
gierczusia 22:56, 29 maj 2016

anna_g napisał(a)

Jejku - naszukałam się tej ławeczki wkomponowanej w srodowisko jak głupia - ze 15 stron przeleciałam wstecz... a ona sobie tutaj... na poprzedniej stronie... cudnie wkomponowana, wygląda jakby do tego miejsca stworzona była... Pięknie

Noo patrz .. Bo ja ją tyyyle czasu garazowałam
W tzw międzyczasie Emuś opracowywał plan zabezpieczen anty- kradziochowych a ja donice zamawiałam ,żwirek kupowałam....i takie tam....a czas leciał , a lawka rezydowała w garażu i przez to Ty się Koffana niepotrzebnie naszukałaś
Kacha123 22:58, 29 maj 2016

O żesz! Ale się ślicznie ta ławeczka prezentuje! Pozdrawiam Eluś
gierczusia 23:00, 29 maj 2016

Sebek napisał(a)
Super z ta lawką! A foty ze spotkania som?

Jeżiszku ja od tych komplementów to chyba dziś nie zasnę ... ale spokojnie....gierczuś..spokojnie to komplimenta dla ławeczki

Dzięki Seba
A zdjęcia...hmmmm..no gdzieś niewątpliwie sa ... ale gdzie?? tego ni wim .. ja nie zrobiłam ani jednego w tym amoku
Dziewczyny robiły... I moźe wrzucą??.. mam taką nadzieję
W każdym razie...moj ogródeczek jesze takiej sesji fotograficznej nie miał
anna_g 23:02, 29 maj 2016

gierczusia napisał(a)

Noo patrz .. Bo ja ją tyyyle czasu garazowałam
W tzw międzyczasie Emuś opracowywał plan zabezpieczen anty- kradziochowych a ja donice zamawiałam ,żwirek kupowałam....i takie tam....a czas leciał , a lawka rezydowała w garażu i przez to Ty się Koffana niepotrzebnie naszukałaś

Aj tam zaraz niepotrzebnie Warto było W ogóle przez ten czas co mnie nie było to tak wszystkie ogrody wypiękniały że aż mi szczena opada przez te Wasze pomysła A ja ciągle w żłobku ogrodowym ale co tam - grunt że cieszy i leczy