u mnie się mówi a więcej Was matka nie miała????
Co do barierki to właśnie chciałabym jej w przyszłości uniknąć bo nie wygląda to nazbyt ciekawie... teraz są schody po całości więc tej wysokości się nie czuje... jako że zmiany tarasu nie nastąpią nazbyt szybko mogę obdumywać
miałam stożki takie półokrągłe od dołu więc dookoła dosadziłam mniejsze sadzonki i przycięłam by miały ładny kąt. Ze znalezieniem zdjęć będzie kiepsko. Myślę że możesz pokombinować z tym krzywym sadzeniem, wydaje mi się że na takiego szybkiego stożka z pochyłu potrzeba od 3 do 5 sadzonek by móc ładnie przyciąć
zupełnie nie rozumiem co miało by się znudzić w Twoim ogrodzie? Przecież to ideał i obekt westchnień wielu...
Niezapominajek w takim razi nie wsadze, bo wystarczy mi walki z bratkami które się wysiały nie wiadomo skąd Powiedz mi proszę, te różowe azalie pod domem jak maja na imię?
Tak, od bialego przejde przez blady roz do rozowych miksow Moze taki myk zrobie. Na razie mam nerwa bo chyba nie mam zadnej angeliki i zamawialam ich chyba z 50...
Musisz na nie uważac bo na 100% rosieją sie po ogrodzie a potem bedą już wszędzie , myslę że mogą tak byc w ogrodach naturalistycznych ale w innych to lepiej nie.