Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Jag_58 23:31, 28 kwi 2014

Boże Ania czyżby wybierali z naszej półki ,tez uciekam bo jutro mam gina haha ,dobrze że mnie coś jeszcze boli ,bo jak mówi mój brat to oznaka ze jeszcze się żyje
Mala_Mi 23:33, 28 kwi 2014

Jagoda.. mnie po ogródku wszytko boli
Ale zmiany na plus... jutro wpadnie do ciebie na poranna kawę
Kasiek 23:36, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Prawie ruskie urządzeni.. nie gniotsa i nie łamiotsa... za top chłop sie popsuł troszkę rok temu i jutro znów ma wizytę w szpitalu. uciekam, bo musi rano wstać.. tak to bywa w pewnym wieku..... ale nie jest źle... bo był dziś na pogrzebie u kupla ze studiów... a my jeszcze żyjemy
Najpierw są śluby, potem pogrzeby.... tego drugiego potem więcej niż pierwszego..... ale wolę to pierwsze... weselsze ..

Ankaaaaa ! Jakie umieranie siem pytam??? Przeciez Ty wyciagniesz czleka z ....dziury I to wsierawno czy beda to piszczele czy klaki
barbara_kraj... 00:49, 29 kwi 2014

Aniu, zerknij do Marioli - dwa ogrody na 136 str. Zobacz Jej tiarelkę, chyba inna niż Twoja.
Rench 00:57, 29 kwi 2014

Zaglądam na bieżąco
Moje iryski jeszcze w lesie.
Między nami jest tylko 50km odległosci i ok 2 tygodnie róznicy w kwitnieniu, chociaz moja wisteria wygląda podobnie,ale to wyjątek potwierdzający regułę
Orliki od ciebie też sa ogromniaste

Madzenka 01:26, 29 kwi 2014

Jak się ciesze, że mam 900 m2... Bo Twoich areałów nie dałabym siły obrobić..... Jak patrzę na to co jeszcze planujesz zmienić to zmęczona jestem....
ana_art 06:24, 29 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jagoda.. mnie po ogródku wszytko boli
Ale zmiany na plus... jutro wpadnie do ciebie na poranna kawę
Anka jakby Cię nie bolało to jeszcze byś pomyślała, ż nie żyjesz
Mariusz 06:36, 29 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Prawie ruskie urządzeni.. nie gniotsa i nie łamiotsa... za top chłop sie popsuł troszkę rok temu i jutro znów ma wizytę w szpitalu. uciekam, bo musi rano wstać.. tak to bywa w pewnym wieku..... ale nie jest źle... bo był dziś na pogrzebie u kupla ze studiów... a my jeszcze żyjemy
Najpierw są śluby, potem pogrzeby.... tego drugiego potem więcej niż pierwszego..... ale wolę to pierwsze... weselsze ..

Troski i kłopoty, czasem codzienność, jak już się coś psuje, to na całego ... życzę powrotu do zdrowia.
Bardzo piękna wisteria, w latach 90 widziałem obficie kwitnące w Wrocławiu, a teraz czekamy na Twoje. Lubią chyba słoneczne, zaciszne miejsce. Myślami przeleciałem przez swoją wioskę i tylko przy jednym domu, na południowej ścianie, pięknie kwitnie - mnie niestety pnącza się boją
Pozdrawiam
Kasiek 06:36, 29 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jak się ciesze, że mam 900 m2... Bo Twoich areałów nie dałabym siły obrobić..... Jak patrzę na to co jeszcze planujesz zmienić to zmęczona jestem....

To juz sama nie wiem...czy ja zmeczona jestem...czy moze lenia mam
Kasiek 06:39, 29 kwi 2014

Anula troche slonka Wam przesylam i zdroweczka To nic ze Szko......skie....wazne aby bylo