Dominiko Fidek w ogrodzie nie kopie nie wiem czy taki grzeczny czy poprostu niczego tam nie ma bo jak tylko na łąkę wylezie to zaraz dziury robi )))))))
Hahha ale mi słodzicie ja zauwazyłam , ze jak wycinam stare liscie to one zaraz za kwitnienie sie biorą )nadwoziam jesienia bo kwitły w lutym tez wycinałam liściory. ))))
Dylematów czy bratki czy stokrotki nie mam .....jak tylko stokrotki sie pojawia i sie ociepli to sie zastokrotkuje ))))) na różowo ))))
Trzymam kciuki za prace ....my tez równaliśmy teren pod sznurek i poziomice ale moj skrawek terenu to nie Twoje hektary roboty nie zazdroszcze ale dacie rade ))))
Jola dzisiaj nakupiłam nasion, specjalną ziemię do wysiewu i wszystko posiałam. Kupiłam białą pelargonię rabatową na próbę, niebieską lobelię, mieszankę nemezji 3 op. petunię zwisającą 2 op.i bylinę biały floks wysoki
Coś ze mną nie halo podobają mi się białe kwiatki coraz bardziej już drugi sezon
U Ciebie inny klimat tak wszystko pieknie kwitnie az miło posiedziec )))
Miło miło, że zajrzałas do mnie, nie jest inny a raczej zawsze dwa stopnie mniej: Raczej u wszystkich w tym roku szybciej wiosna no a dzisiaj to mamy śnieg i zapewne u Ciebie też jeżeli jesteśmy z tego samego rejonu? Pozdrawiam: