Miło miło, że zajrzałas do mnie, nie jest inny a raczej zawsze dwa stopnie mniej: Raczej u wszystkich w tym roku szybciej wiosna no a dzisiaj to mamy śnieg i zapewne u Ciebie też jeżeli jesteśmy z tego samego rejonu? Pozdrawiam:
Wygląda, że nie, bo to mokry śnieg bardzo, chociaż po tak suchym lecie woda bardzo potrzebna i może i w studni znowu mi się pokaże z czego bardzo się ucieszę bo będzie czym podlewać Pozdrawiam
Tylko muszę dopytać czy w końcu w Pisarzowicach 22 czy 28 maja?? Bo dni otwarte są jak pisała Kasia od 14 a 28 już chyba nie To ciepełko to chyba znowu coś się przesunęło a potem czytam , ze znowu - 9 Dzisiaj niestety zawodowe sprawy mi plany pokrzyżowały i nic w ogrodzie nie zrobiłam ale mój M obiecał, że w następna sobote mi zetnie drzewa te co mam w planie. Zakupiłam za to róże
1) Oh Wow/Purple Splash (Wekspitrib)
2) Ghislaine de Feligonde -
3) Reine des Violettes
4) The Pilgrim (Auswalke
5) GIPSY BOY
Danusiu, święto im się już przesunęło o tydzień. Przedtem podali datę od 21 do 28.maja...ciekawe kiedy ostatecznie będzie. Myślę, że to przesunięcie ma związek z wcześniejszym startem wiosny w ogrodach.
U mnie data się nie zmienia, to spokojnie możesz sobie w kalendarzu zapisać