Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 17:40, 01 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Elciu pieknie planujesz zaplanuj tez kawusie wiosenna

Dzieki Jolciu ... Ja mam nadzieję ,że nie skończy się na pięknych planach , tylko coś pięknego z tego wylizie

A co do wiosennej kawci........noooo , niech tylko pogoda zrobi się przyzwoita , to już nie przepuszczę
gierczusia 17:45, 01 mar 2016

eee_taam napisał(a)
obudziła sie a mnie się te żagle jakos nie widzą ...natomiast u Gabisi jest markiza ..i uważam to rozwiązanie za najciekawsze

Mam młyn Justynko
Wszelkie sugestie miło widziane ja też w pierwszej chwili optowałem za markizą ...ale...obok miejsca przeznaczonego po ocienienie mam balkon , a markiza jest nie do końca poziomo , tylko pod ukosem..i to mi jakoś razem nie gra .... Nie byłabym taka mądra , gdyby sąsiadka nie miała markizy, to serio się jakoś niedobrze zgrywa

Żagiel kiedyś dostałam od Boguśki ... Ale jest za wielki i musiałabym go przeszyć i na nowo wybić dziury...a na dodatek słońce u mnie świeci bardzo nisko i to też bywa problem......

Aaa........

Miała baba spokój , kupiła se domek z ogródeczkiem
gierczusia 17:51, 01 mar 2016

GosiaJoanna napisał(a)

Witaj niedzwiadku.....tez chcemy zacienic taras a myslalas o żaglu dzis ogladalismy z mezem taki program w Tv i wlasnie montowali panowie tam taki zagiel na kotfach super efekt i zawsze mozna je zdjac

Cześć Kochana ... Już wiosenka powolutku więc siem budzem .... Myślałam o żaglu ,a jakźe .. Ale u mnie jest problem słońca z boku,a góry oczywiście teź...ale z boku bardzo , bardzo...żagiel mi nie załatwi sprawy , tak jak nie załatwia jej parasol..

.......mam nawet zdjątka mocowania żagla, ghybyś potrzebowała

Buziooookiiii
gierczusia 17:52, 01 mar 2016

Ewa777 napisał(a)
Elusia, fajnie Cię "widzieć" i czytać

Dziękuję Ewciu Ściskam moooocno
Kacha123 18:18, 01 mar 2016

Cześć Elu! Kości wygrzane, to teraz Ci pewnie zimno podwójnie
Nie przywiozłaś przypadkiem jakiegoś ciepełka? Sprawdź w walizkach!
gierczusia 18:32, 01 mar 2016

Czeeeeeekaj ... Zaraz poszukam , czy tam coś mi siedzi w tej walizce......

Noooooo...znalazłam ...jakoweś ptaszyska mi tam siedziały, stare banany ktosik upchnął, jakiś jaszczur mi się wtarabaniłi jeszcze...chyba ukradłam 2 ręczniki

Ewa777 18:41, 01 mar 2016

Eluś, nareszcie Stęskniłam się bardzo
Umawiamy się z dziewczynami na spotkanie w Pisarzowicach 28 maja, co Ty na to? Może byś do nas dołączyła? Szybko zanotuj w kalendarzu zanim mąż porwie Cię znowu w daleką podróż (bo to jest długi weekend)
ewa004 19:28, 01 mar 2016

Elcia masz na oku juz mebelki do ogrodu ?
Ewa777 19:34, 01 mar 2016

Zdjęcia cudowne, a miejsce chyba jeszcze cudowniejsze
Wybierasz się w tym roku do Londynu na wystawy Flower Show?
Czy poczyniłaś zimą jakąś Lolę? Może się pochwalisz
gierczusia 19:41, 01 mar 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, nareszcie Stęskniłam się bardzo
Umawiamy się z dziewczynami na spotkanie w Pisarzowicach 28 maja, co Ty na to? Może byś do nas dołączyła? Szybko zanotuj w kalendarzu zanim mąż porwie Cię znowu w daleką podróż (bo to jest długi weekend)

Ewciu 28 maja??? Długi weekend ????.. Ja już się chyba pogubiłam czasowo..sprawdzam ten kalendarz i sprawdzam....28.04 to czwartek, a 28 maja to rzeczywiście sobota , ale jaki długi weekend ???.... W każdym razie..ja chętnie baaardzo