Sylwia! Nie nadążam za Tobą, nawet w oglądaniu zdjęć. Ty musisz żyć w innym wymiarze, czas u Ciebie biegnie wolniej. Nie ma innej możliwości.
Wszystko piękne u Ciebie w ogrodzie! Zauroczył mnie ten brzozowy lasek, taki romantyczny, biel i zieleń.
poszłam robić z nim porządek i przy okazaji zobaczyłam, że giselka w 80 % kiepska. Obciachałam jej wszystkie długie pędy. Z dołu idzie dużo mocnych nowych
zawilce dla Ciebie do identyfikacji, rosną w półcieniu i jeszcze trochę potrzebują by kwiaty rozwinąć
Oj Dorotka nie można się nudzić zasow taki że ledwo chodze. Zaraz idę porządek z wrzosami zrobić. Wczoraj zrobiłam z hostami. Dzisiaj już dokończyłam skarpę pod szmaragdami kore wysypywalam już gotowa rabata.
EM przyjedzie to skosi bo trawa sięga kolan
Te hosty przeniesione w inne miejsce wczoraj do późna przesadzałam. Tam panoszy się bluszcz i hostom tam nie dobrze. Nie pokażę dopiero jak rabata będzie gotowa w sobotę.
Posadzę w to miejsce rododendrona. 2 szt mintam padły.
Ja w takim stanie to Liatry wiosną wyciągałam. U mnie nornice chyba cebulki zjadły ale na jednej rabacie nie wszystkie podgryziona. Przesadziłam w inne miejsce i będę obserwować.