Mirelka, przesadz swoje w tym roku w mieszankę ziemi o której pisze Toszka a będą rosły. ID w stokrotkach mam z ogrodu. Wszystkie młode przyrosty są pięknie zielone, resztę będzie trzeba obciąć.
Tak, ten zarys to inspiracja, jaką podsunęła Polinka z pinta, o ile pamiętam. Jednak mimo, że jest piękna (ta inspiracja, zresztą Polinka też ), to nie wystarczy. Może trzeba by narysować cały przedogrodek, czyli i prawą i lewą stronę i podjazd - wszystko. Może Ania już wie jak to zrobić, żebyś mogła trochę odpocząć
Ewciu, jakie komplementy, z wielka przyjemnościa czytam, mam nadzieje poznac sie w realu
Tys zdolnoślazaczka, chyba ja w tym roku robie impreze integracyjna, cos nam sie Dolny Ślask rozjechał...bedzie nas duzo, wiec OB..botanik, najfajniejszy
Tak, dolne galazki krotko, 10-20cm, im wyzej, to o 5 cm dluźsze, zawsze nad oczkiem, równo, bo potem się rozgałęzia.
Wszystkie wiotkie, suche i słabe usunąć.
Paulinko wiem ze moje dziewczyny tutaj z łódzkiego tez miały gdzieś tanie bukszpany chyba po 8zł, muszę dopytać Małgosi
ale dziękuje za info
tutaj plan "Twojego" frontu jutro zmierzę gdzie dokładnie umiejscowione jest wieko od szamba. oczywiście ja nie umiem jakoś tych proporcji zachować :/
powtarzam prośbę do Iwonki, jak zrobiła tą skale na rabacie?