Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

sylwia_slomc... 12:32, 23 lut 2016

eee_taam napisał(a)

normalnie spadłam z fotela ..masz wyszczuplające lustro znaczy ...wydaje mi się że takie lustro to dobry pomysł bo przynajmniej nie masz kompleksów

Zacznie się praca w ogrodzie to nam kilogramy nagromadzone po zimie polecą.....lustro nie będzie potrzebne
Margarete 12:33, 23 lut 2016

Cześć Irenko,
Super imprezę mieśliście i to z jakiej okragłej okazji
Waligórze ode mnie spóźnione zyczenia złóż proszę, może kiedyś bedzie okazja osobiście go wyściskac jak bede we Wrocku u dzieci to zajrze.
Fajnie że tu w tym wirtualnym przecież świecie, udaje sie trafić na fantastycznych ludzi, poznaje sie tu prawdziwych, serdecznych przyjaciół....tez tak mam i bardzo sie cieszę i mozna powiedziec że się przyjaźnię z wieloma osobami poznanymi na forum.

Wnuki słodziaki, te uśmiechy.....fajne dzieciaki, torty wyglądały smakowicie a wasze miny na fotach świadczyły jak bawiliscie sie świetnie.

Czekam na prawdziwą wiosne, jeszcze niczego w tym roku w ogrodzie nie robiłam...albo miałam zajęty wekend, albo deszcz, albo przeziębienie...ale mały mam ogród to jeszcze zdążę
Czytam że Misia-Ogrodniczka nadal psoci.....

Buziaki!
Milka 12:41, 23 lut 2016

mala napisał(a)
Irenko zaczęłam szukać właśnie nowej pracy gdyż w tej powróciły kłopoty ze zdrowiem niestety widać za duże obciążenie dla organizmu no ale jak narazie z obecnej jeszcze nie rezygnuje...lepsza taka praca niż żadna...byle tylko znaleźć coś nowego jak poprawi się pogoda to postaram się wkońcu ten wątek założyć

Tys taka mała księźniczka na grochu...nie da się, ale źycie swoje...Agus powolutku, uda się
Wątek mus mieć, zobaczysz, ile da ci radości i ludzie tu na forum
Milka 12:46, 23 lut 2016

Kuba napisał(a)
Cudownie się na was patrzy, ile w Was radości, niejeden nastolatek mógłby wam pozazdrościć
Ja patrzę na Was z nieukrywanym podziwem

Irenko czy h. bukietowe można już ciąć? Polinka mi kiedyś pisała że masz super instrukcję cięcia żeby latem stały na baczność

Ewciu, jakie komplementy, z wielka przyjemnościa czytam, mam nadzieje poznac sie w realu
Tys zdolnoślazaczka, chyba ja w tym roku robie impreze integracyjna, cos nam sie Dolny Ślask rozjechał...bedzie nas duzo, wiec OB..botanik, najfajniejszy
Tak, dolne galazki krotko, 10-20cm, im wyzej, to o 5 cm dluźsze, zawsze nad oczkiem, równo, bo potem się rozgałęzia.
Wszystkie wiotkie, suche i słabe usunąć.
Milka 12:48, 23 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja się uśmiecham nawet jak tylko czytam

Boś ty smieszka, w tobie tyle energii, ile usmiechu...ale zwolnij, bo nam padniesz
Milka 12:49, 23 lut 2016

ren133 napisał(a)

No trochę mniejszy

To super, ma tyle mozliwosci, tyle przed nim, zwlaszcza, ze my później z ogrodem
Kibicujemy
Milka 12:53, 23 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zacznie się praca w ogrodzie to nam kilogramy nagromadzone po zimie polecą.....lustro nie będzie potrzebne

Byłam cwana, wagę oddalam...i po co, jak spodnie miernik
Milka 13:00, 23 lut 2016

Margarete napisał(a)
Cześć Irenko,
Super imprezę mieśliście i to z jakiej okragłej okazji
Waligórze ode mnie spóźnione zyczenia złóż proszę, może kiedyś bedzie okazja osobiście go wyściskac jak bede we Wrocku u dzieci to zajrze.
Fajnie że tu w tym wirtualnym przecież świecie, udaje sie trafić na fantastycznych ludzi, poznaje sie tu prawdziwych, serdecznych przyjaciół....tez tak mam i bardzo sie cieszę i mozna powiedziec że się przyjaźnię z wieloma osobami poznanymi na forum.

Wnuki słodziaki, te uśmiechy.....fajne dzieciaki, torty wyglądały smakowicie a wasze miny na fotach świadczyły jak bawiliscie sie świetnie.

Czekam na prawdziwą wiosne, jeszcze niczego w tym roku w ogrodzie nie robiłam...albo miałam zajęty wekend, albo deszcz, albo przeziębienie...ale mały mam ogród to jeszcze zdążę
Czytam że Misia-Ogrodniczka nadal psoci.....

Buziaki!

Rany, Małgos wybacz, ja ostatnio u wszystkich mam zaległości, raptem cos u siebie okiełznam
Wiem, źe jak odwiedzasz rodzinę, ta godzina u nas obowiazkowo, zadbam o kondycję, na dalszy etap pdrózy.
Kochana, jeszcze się narobimy, to wrozy jesien do stycznia buziaki
Gardenarium 13:03, 23 lut 2016

Jako niedoszły gość na tej ważnej imprezie z powodów wiadomych, pragnę złożyć spóźnione życzenia urodzinowe.

Niech sił na wszystko starczy, chęci i kasy. Zdrowia życzę bo od tego wszystko zależy, i chęci i siły i kasa. Tego życzę Tobie Zygi

Twoja Fanka - Danusia

Instagram Ogrodowiska
Milka 13:05, 23 lut 2016

O rany!
Od 2012 roku 23.01..natrzaskalam
4000 stron, watek pierwszy i drugi
44938 postów
Odwiedzilam tyle ludzi i ogrodów
Ta okragla liczba wymusza zmiane
Ide pracowac w stopce, kiedys za dobrych czasów pomagała Noemi
Zmykam
Wspomnienia