Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:08, 23 lut 2016

Katkak napisał(a)
Ale cudne sa takie chwile, niezapomniane .
Jajeszcze czekam z obcinaniem, bo boje sie,że pogoda jeszcze zaskoczy. Ale znów godzinkę udalo mi się dziś popracowac i znowu troszkę trawy usunęłam. Buźka.

Na wspomnienie stale bedziemy chichrac, ciebie tez wspominałysmy w samych pozytywach
Dzialaj, na ile czas pozwoli, z hortensjami, krzewami odwaznie, reszta powoli, ma byc mokro, mroz -1 to juz nie szkodzi, buziak Kasiu
Urszulla 11:09, 23 lut 2016

wpadłam, bo tyle nowych postów. Już wiem czemuuśmiechnięte buzie pozdrawiam
Milka 11:11, 23 lut 2016

mala napisał(a)
Witaj Irenko ! Widzę że Ty już po pierwszych ogrodowych porządkach. Ja się coś zabrać nie mogę. Większość czasu pada a jak nie pada to zimno strasznie. Dzisiaj poszłam pooglądać jak rośliny wyglądają to trochę poplewiłam w krokusach bo ich nie było wogóle widać a na dniach rozwiną pąki i szkoda byłoby to przegapić Całą zimę mnie nie było na forum ale często myślę ciepło o Tobie Zimą kompletnie nie miałam na nic czasu. Zmieniłam pracę. Wiecznie mam drugie zmiany więc jak wracam to cały czas poświęcam dziecku i padam spać razem z nią a rano wcześnie trzeba wstać bo Małą do przedszkola muszę zaprowadzić trochę posprzątam w mieszkaniu i ledwo się obejrzę znowu do pracy. Straszne takie tenpo. Czasem mam wrażenie że zamienił stryjek siekierke na kijek. No ale cóż. Trudno.

Buziaczki przesyłam trzymaj się ciepło. Postaram się już bywać na bieżąco. Ruszają prace ogrodowe na nowo więc zaczynam czytanie tak jakby bez zaległości

Agnieszko, jak fajnie ze sie odezwalas, no w koncu wiosna cie wybudza
Wiem, źe mlodym mamom nie jest latwo, ba mimo pewnych udogodnien, trudniej, chyba jednak w czasie mojego matkowania, miałam wiecej czasu. Zmien prace, jesli sie uda, to za cięzkie dla ciebie.
Ciekawa jestem, jak roslinki ci rusza, zalóz watek, zawsze cos z doskoku pokaźesz i napiszesz.
Hortensja od ciebie w pakach, pieknosc, nadalam jej nazwę AGNIESZKA, buziaki
Milka 11:13, 23 lut 2016

Urszulla napisał(a)
wpadłam, bo tyle nowych postów. Już wiem czemuuśmiechnięte buzie pozdrawiam

Ruch tez dlatego, ze ja w urodziny męźa odpalam wiosnę, zawsze co rok mowie..aby do 21.02..potem juz wiosna
11:14, 23 lut 2016
Milka napisał(a)

No...prawie
Aż się swojej imprezy obawiam
A wiesz, ze gdyby nie goscie, to w dresiku i gumiokach najlepiej, a tak meczylam się z za małymi leginsami, kupowanie bez mierzenia myslalam źem chudsza

normalnie spadłam z fotela ..masz wyszczuplające lustro znaczy ...wydaje mi się że takie lustro to dobry pomysł bo przynajmniej nie masz kompleksów
Milka 11:17, 23 lut 2016

Kompleksow nie mam, raczej chyba okulary potrzebne, choc przy mojej wadzie genetycznej, im starsza, tym wzrok lepszy, czyz nie farciara...choc wolalabym w wieku 12 lat bez bryli
Ale za to czytanie ksiązek ulatwione
mala 11:35, 23 lut 2016

Irenko zaczęłam szukać właśnie nowej pracy gdyż w tej powróciły kłopoty ze zdrowiem niestety widać za duże obciążenie dla organizmu no ale jak narazie z obecnej jeszcze nie rezygnuje...lepsza taka praca niż żadna...byle tylko znaleźć coś nowego jak poprawi się pogoda to postaram się wkońcu ten wątek założyć
Kuba 11:50, 23 lut 2016

Cudownie się na was patrzy, ile w Was radości, niejeden nastolatek mógłby wam pozazdrościć
Ja patrzę na Was z nieukrywanym podziwem

Irenko czy h. bukietowe można już ciąć? Polinka mi kiedyś pisała że masz super instrukcję cięcia żeby latem stały na baczność
sylwia_slomc... 11:55, 23 lut 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko kochana baaaardzo dziękujemy za cudowne chwile których nigdy nie zapomniany Było rodzinnie i obficie Masz wspaniałe dzieci i wnuki a miłość od Was promieniuje na innych Będąc a Wami nie da się nie uśmiechać.
Nawet jak myślę to się uśmiecham Buziaki wielkie

Ja się uśmiecham nawet jak tylko czytam
ren133 11:57, 23 lut 2016

Milka napisał(a)

Cudowna
To zyczenia szczescia od nas przekaz, pewnie na liczniku ma mniejszy przebieg od Waligory

No trochę mniejszy