Zanim pokazałam pierwsze szklarniowe zdjęcia, wspomniałam, że to z zaprzyjaźnoinego miejsca
Nie zawsze przecież pokazujemy fotki z naszych włości, ja uwieczniam w aparacie to, co mnie urzeknie i czasami się tym dzielę
Jeśli podobają Ci się różowe begonie, możesz nabyć drogą kupna w rzeczonym miejscu bez problemu, ale jeszcze malutkie, warto chwilę zaczekać
zapewne najlepiej dla tulipanów jest gdy się je wykopie, nie wyobrażam sobie tego manewru u siebie.... mam cebule tak gęsto powtykane pomiędzy rośliny że uszkodziłabym albo jedne albo drugie...
jak to dobrze, że można pokazać to co się chce
bo na froncie to u mnie masakra... na podjeździe leżą dechy, stoi wieeeelka donica z kamykami zebranymi z zawijasowej, całości dopełnia rozkopana rabata, ale pocieszam się że kiedyś będzie lepiej
Ty Ana sobie z oczy te resztki trawki odsuń abyś rzeczywisty obraz sowjego ogrodu widziala!!! Jest pięknie
Wysprzątałam szafki w kuchni, odpoczywam orzy kawie u Ciebie. Potem wapdne do ogrodu a wieczorem upiekę ciasta. A i jeszcze malowanie jajek
zadziwiające, że jesteście tak podobne... i niech ktoś powie że tylko córka szuka męża na podobieństwo ojca
korona w rozkwicie efektowna... liczę że moich mróz nie położy i uda się zakwitnąć. pomarańczowych wyszło 15szt żółtych chyba 10, a i perskie wyszły tylko nie wiem czy mają pąki bo nie mogę ich na razie rozszyfrować
uwierz są.... a donice są monotematyczne z racji dostępności roślin, ale mi się podobają. Dzisiaj byłam w szoku bo w ogrodniczym były już różności z jednorocznych u nas to niecodzienne w porównaniu do innych regionów