Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mag 19:06, 19 kwi 2014

Bogdziu,

Przesylam serdeczne zyczenia swiateczne. Smacznego jajeczka, zuru i innych pysznosci wielkanocnych.

Mam dla Ciebie pewna ciekawostke. Mam akurat goscia z Nepalu. Niedawno dowiedzialam sie, ze rododendron to narodowy kwiat tego kraju. Gosc potwierdza i dziwi sie, ze rododendrony rosna u mnie w ogrodzie. U nich spotyka sie je wlasciwie wylacznie w gorzystych terenach,
Dopiero by sie Soniya zdziwila gdyby zobaczyla Twoj ogrod wypelniony po brzegi rododendronami.

Pozdrawiam swatecznie i zycze cieplej niedzieli.
Bogdzia 20:05, 19 kwi 2014

Mag napisał(a)
Bogdziu,

Przesylam serdeczne zyczenia swiateczne. Smacznego jajeczka, zuru i innych pysznosci wielkanocnych.

Mam dla Ciebie pewna ciekawostke. Mam akurat goscia z Nepalu. Niedawno dowiedzialam sie, ze rododendron to narodowy kwiat tego kraju. Gosc potwierdza i dziwi sie, ze rododendrony rosna u mnie w ogrodzie. U nich spotyka sie je wlasciwie wylacznie w gorzystych terenach,
Dopiero by sie Soniya zdziwila gdyby zobaczyla Twoj ogrod wypelniony po brzegi rododendronami.

Pozdrawiam swatecznie i zycze cieplej niedzieli.

Mag, ale masz egzotycznego Gościa , jutro mój ogród bedzie w tvn o 7.45 może znajdziecie czas by obejrzec? Pozdrawiam i wesołych Świąt życze.
Bogdzia 20:07, 19 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu nic się nie denerwuj. Czy piękna pogoda u Ciebie? Chyba zachwycająca to bedzie Wielkanoc, taka wymarzona od lat

Pozdrawiam wielkanocnie

Rano było pięknie ale im bliżej wieczora tym bardziej pochmurnie. Na jutro zapowiadają burze ale i tak bedzie miło bo tak powinno byc w świeta. Tobie również miłych i zdrowych Świąt życzę.
Bogdzia 20:12, 19 kwi 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Bogdziu życzenia wielkanocne składam. Pięknej pogody i miłego wypoczynku. Wiem że Ty jak i ja cenimy sobie bardzo spokój.

Zbyszku masz racje , lubię spokój , dzis mogłam sobie na niego pozwolic, posiedziałam sporo w ogrodzie , było cudownie , młodziutka zieleń i ptaki śpiewajace i juz widziałam noszace w dziobach robaki do gniazda a potem niemiła sytuacja sroka napadła na gniazdo kosa ale chyba gdzieś obok maja gniazdo sójki bo i kosy i sójki rzuciły sie w pogoń za nią i odpędziły ale jak znam życie ona jeszcze wróci. Gniazd u nas mnóstwo , gdzie sie nie ruszymy to ptaki albo na nas krzycza i przeganiają albo siedza z pełnym dziobem w okolicy gniazda i czekaja az sobie pójdziemy.To cudowna rzecz miec ogród i moc to obserwowac.Zdrowych i wesołych Świat.
Bogdzia 20:13, 19 kwi 2014

Dorota123 napisał(a)
Wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, smacznego święconego jajka oraz mokrego poniedziałku życzy Dorota
(jedna z moich dekoracji)

Piekne dekoracje. Również zycze miłych i zdrowych Świat.
Alisonek 20:49, 19 kwi 2014

elzbieta_g 21:00, 19 kwi 2014

Wesołych i przede wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt
ja...fanka Twojego ogrodu...zagonię całą rodzinkę przed mój mały ekran by zobaczyli piękny ogród...Twój ogród
ana_art 21:12, 19 kwi 2014

Bożenko, ściskam serdecznie Nie denerwuj się, będzie dobrze
Bogdzia 21:18, 19 kwi 2014

Alisonek napisał(a)

Serdeczne dzieki i nawzajem zdrowych i miłych Świat.
Bogdzia 21:19, 19 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
Wesołych i przede wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt
ja...fanka Twojego ogrodu...zagonię całą rodzinkę przed mój mały ekran by zobaczyli piękny ogród...Twój ogród

Elu ...daj rodzinie pospac w świateczny dzień, a za miłe słowa dzieki.