Widzę, że pszczoły murarki zaprosiłaś do ogrodu. Bardzo się cieszę, bo nmormalne pszczoły u nas wyginęły, od polewów rzepakowych.
Ludzie likwidują ule.
Co raz piękniej u Ciebiew w ogrodzie. Nowa ścieżka, czy ją przed tem pokazywałaś?
Magnolia Ricki, ta od Ciebie, dopiero teraz kwitnie.
Płatki ma w każda stronę po 15 cm, wspaniała! Dziękuję, że taką wybrałaś.
Edytko, dziękuję za tulipanki. Moje jtulipanki już skończyły bieg. W ogrodzie dziś koszenie, i pielenie. Sadzenie i podlewanie.
Jednym słowem porządkowe sprawy. Ale już coraz lepiej w ogrodzie wygląda. czosnki wlazły w magnolię, floks chce zamieszkać u sąsiadki, azalia się wdzięczy, ale piwonia nic sobie z tego nie robi, cieszy się chociaż z jednego kwiatka.
Co tu się będzie działo??? Ale zapączkowana!
Piszesz, ze nudno... Niemożliwe! Nawet jak te same widoki, co w ubiegłym roku, to teraz rośliny są dużo większe
Pięknie, piękne, pięknie
Dorotko Ty nic u siebie nie zmieniaj, bo gdzie ja będę na ławeczce wśród bzów przysiadać
Też mi się podobają kolorowe i pachnące ogrody właśnie takie jak Twój, tylko ja zbyt upierdliwa chyba jestem żeby dać roślinom swobodnie rosnąć. Ty osiągnęłaś mistrzostwo cały sezon u ciebie kwitnąco i pachnąco ja nie potrafiłabym tak łączyć roślin.
Ja ciągle rozmnażam ale trawy w planach mam nowe rabaty