U mnie niestety problem jest ze znalezieniem wykonawców, żeby mieli czas. Terminy najczęściej bardzo odległe są.
Klonik jest u nas już 4 lata.
Ambrowce już wypuszczają listki. Na razie są malutkie, ale zaraz się rozbujają Fajnie, że Wasz też daje znaki życia
Dzisiaj była ładna pogoda. Usiadłem na leżaku. .
jednak opalanie w kurtce nie przypadło mi do gustu.
Chciałem zobaczyć kwitnące piwonie i kosaćce. Spotkałem czosnki.
Nie mogłem oprzeć się aby nie zrobić zdjęcia smoczycy. Z myślą o koleżance.
Znalazłem piwonię. Niestety tylko jedną ale jaką!
Witam. Pomóżcie bo kompletnie nie wiem jak poustawiać tę rabatkę. W założeniu ma być rząd z cyprysików nana przeplatany szałwią, jeżówkami i trawy brązowe. Za nimi hortensje z trawami. Azalie do przeniesienia . Czy tak rozrzucone szałwie będą dobrze wyglądały czy lepiej większą grupą?
Lidka dziękuję
nawet nie wiesz ile razy przerabiałam wszystko normalnie czasem z dnia na dzień robiłam roszady
teraz na tej nowej też mi nie do końca pasuje kilka roślin ....ale jeszcze nie zmieniam
mam jeszcze kilka fotek dziś kolejny dzień spędziłam leniwo ,to z aparatem wyszłam na spacerek
obiecuję ,że to ostatnie w tym miesiącu ( haha -maj się już kończy ,więc mogę obiecywać )
Czasem tak jest pod górkę, ale za moment będzie wspaniale się prezentować, a takie fotki też potrzebne by się inni nie załamywali, że tylko u nich pod górkęTo na takich zdjęciach tak naprawdę się uczymy jak coś zrobić