Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe wariacje

Ogrodowe wariacje

Rojodziejowa 23:38, 30 sie 2021

Fajne! I najlepsze to, że wszystkie pory roku rozpracowane
Agatorek 23:49, 30 sie 2021

Piękny projekt, w każdym miesiącu, każdej pory roku będzie pięknie.
Zachwycam się Twoimi rozplenicami. Są cudowne . Świdośliwa będzie tam świetnie wyglądać.

Ładne jeżówki kupiłaś
pawel2806 21:44, 31 sie 2021

Wiaan napisał(a)

Jeśli znajdziesz chwilę zajrzyj proszę do mnie, zrobiłam przymiarkę ze świdośliwą, którą mi doradziłeś, nawet już zamówiłam w szkółce spójrz proszę obiektywnie czy nie przekombinowałam. Jak już nas tak urzekłeś to teraz się nie odpędzisz

Plan fajny raczej nie przekombinowany choć osobiście mi wystarczyły by 3/4 gatunki (wolę bardziej minimalistyczne nasadzenia) Taka mała sugestia zrób bloki z jednego gatunku i różnej wysokości (zwłaszcza te po prawej)
Wiaan 18:48, 01 wrz 2021

Paweł dzięki Bardzo mi się podoba ta różnica wysokosci i jeden gatunek. Tak zrobię, mąż będzie szczęśliwy z ograniczenia gatunków
Wiaan 18:56, 01 wrz 2021

MartaCho, Judith, Agi2006, Martka, Radziejowa, Agatorek
dziękuję za Wasze opinie i zatem działam. Zlapalam kontakt z ciekawą szkolką produkującą cisy. Ponoć mają duzo ciekawych odmian na niskie obwódki i kostki i co najważniejsze mam blisko Drzewko zamówione, trawy już mam i jezowki prawie mam
MartaCho 19:47, 01 wrz 2021

Ta rabata będzie bardzo fajna! Teraz zostaje nam tylko trzymac kciuki za sprzyjającą pogodę do działań. U nas teraz woda po kostki w całym ogrodzie Ale od jutra ma być już lepiej. Oby!

Jeśli to nie problem to poproszę o namiar na szkółkę od świdośliwy i od cisków również!
LIDKA 22:44, 01 wrz 2021

Hey. Robisz super projekty rabat.
Najlepsze na O.
Martka 22:58, 01 wrz 2021

Wiaan, działasz błyskawicznie zapowiada się świetna rabata! Cisy to naprawdę dobra roślinna inwestycja jak ze złotem, zawsze mają wartość
Wiaan 23:38, 01 wrz 2021

MartaCho u mnie nawet nie jest tak źle ale ma byc faktycznie ładnie i musze to wykorzystać, namiary wysłałam na priv

Lidka dziękuję

Martka nie zawsze tak szybko działam, ale muszę wykorzystać pogodę jaką zapowiadają Paweł fajnie doradzil z wysokością obwódek cisowych. Jestem bardzo ciekawa jakie ciekawe odmiany mają w tej szkółce. Bukszpanu już niestety nie kupuję, wiadomo dlaczego.
MiluniaB 23:55, 01 wrz 2021

Hej Nic nowego nie wniosę odnośnie rabaty, bo już wszystko zostało napisane i decyzja podjęta. Jedyne co wniosę to zamiast kulek danica posadź z cisa - czytałam, że ciekawą cisową szkółkę znalazłaś
Jeżówki ładne kupiłaś - bym dała białe, albo zielone