Mileno mój rozchodnik w sąsiedztwie ma liliowce, żurawki, i trawki, ale jeszcze nie wszystko posadzone to i fotek na razie nie będzie

Wymieszane rozchodniki mogą ciekawie wyglądać, ale lepiej gdyby miały podobną wysokość
Aniu wszystkie odmiany rozchodników o bordowych liściach słabo rosną, są dostępne 2 nowe, ale zanim będą gdzieś dostępne... Myśle, że dobrym wyborem byłby rozchodnik Matrona, którego ja też kupiłem. Dorasta do 50cm ma ciemniejsze liście od tych jasnozielonych i ładnie kwitnie na taki delikatny róż. Powinien łądnie zasłonić stópki berberysa

Ten ogród od żurka z chęcia przeniósłbym do siebie prawie w całości, bo są fragmenty, które dla mnie są niełade, ale te założenie ma już prawie 10 lat, więc wszystko rozrośnięte. Wieczorkiem kilka fotek jeszcze wrzuce.
Marzenko wieczorem będzie jeszcze kilka fotek, ale nie za dużo, żeby nie zanudzać
Edyto witaj i bardzo mi miło. Cieszy fakt, że ktoś podgląda z zainteresowaniem

Moja 'pasja' zaczęło się dośc dawno bo już na początku gimnazjum miałem swoje debiuty, bardzo marne, ale z czasem i wiekiem człowiek się nauczył, ale swojego konkretnego stylu jeszcze nie znalazłem

Bardzo mnie cieszy fakt, że z mojego powodu kupiłaś żurawki. Rosną praktycznie wszędzie, chociaż zawsze jakiś wyjąte może się znaleźć. Z świeżo zielonyc limonkowych żurawek polecam. Lime, Marmelade (również do słońca), Lime Rickey, ładne są również Kira Emerald Green i Kira Green Tea.
Ładne są również z plamkami. Żuraweczka Stoplight, Solar Eclipse, Solar Power i żurawki Gaugin, Delta Dawn(ta koniecznie w półcieniu lub cieniu).
Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to śmiało pytaj