Ja Cię kręcę! 8 dych za trzmielinę?!!! Chyba Boga w sercu nie mają. Trochę przegięli A widziałam też w tej szkółce (po raz pierwszy w życiu) szczepione rh na pniu Wiem Łukaszek, że generalnie preferowane są proste rabaty, ale co zrobić jak ja wolę krzywe Pod orzechem (tam gdzie ten plastik) jest prosto i już tak zostanie. U mnie trawę kosi mąż, więc ... Ja jeszcze uderzę jutro na ryneczek bo może jeszcze floksa sobie kupię, albo skalnicę W tej szkółce były po 5zł sztuka, a na ryneczku po 1,50 Pozdrawiam
Przybiegam z rewizytą, dziękuję za odwiedzinki i pokrzepienie
piękna wiosna u Ciebie, serduszka wspaniała jaka okazała hihi Trzmieliny mam dwie, ale nie na pniu, jakoś nie bardzo chcą u mnie rosnąć, ta Twoja na pniu ładna- muszę o takiej pomyśleć
Witam w moich skromnych progach Trzmieliny u mnie rosną jak głupie , ale ta na pniu kupiona dopiero dziś. Na razie jest ładna i mam nadzieję, że tak jej zostanie A ta serduszka jest naprawdę twarda sztuka, bo kilka lat wcześniej mój ówczesny pies kilka razy ją połamał, a ona się podnosi jak feniks z popiołów
Kasiu, ale mi ie chodziło o proste linie rabat chodzi mi o łagodne linie fal. Mam w ogrodzie fale i jestem z nich bardzo zadowolony, poza tymi, które przypominają wykres bicia serca Ostatnie łagodzenie fal w majówke bo na kostke patrzeć już nie moge
Ufff, już myślałam, że jesteś fanem takich totalnie prostych Bo ja też lubię fale Zobaczymy przy najbliższym koszeniu jak będzie, najwyżej się coś poprawi Acha, może jeszcze jakąś fajną żurawkę jutro łyknę, bo widziałam kiedyś na rynku (targu, czy zwał jak zwał) takie seledynowe Jak kupię to na pewno od razu do Ciebie pobiegnę