Aniu najważniejsze, że mi się w końcu podoba
Bo jakoś cały czas nie dawało mi spokoju to miejsce ... było nijak ... za płasko ... dzięki kilku dobrym duszyczkom, pomocy wielu, wsparciu wszystkich, którzy mnie tutaj odwiedzają w końcu się udało!!!
Może nie jestem zbyt wylewna ale naprawdę bardzo, bardzo ale to bardzo się cieszę z mojej rabaty ze ŚŚ i ścianką
Decyzja juz podjęta - będą smaragdy
Nad niczym innym się już nie zastanawiam ... teraz trzeba dbac o to co już jest Gryzła mnie bardzo ta rabata przy jałowcach ... dwa podejścia do niej miałam i ciągle mi nie pasowało ... na szczęście teraz jestem z niej mega zadowolona Uważam, ze to jest to!!! Na pewno wymaga jeszcze trochę pracy ale ten kierunek jest naprawdę strzałem w dziesiątkę!!!
Może i oryginalny będzie z tą półokrągłą ścianką
Muszę przypomnieć sobie u Ciebie tą różę zresztą uwielbiam zdjęcia Twojego pięknego ogrodu ... z przyjemnością obejrzę je raz jeszcze
Powiem tak ... jak dla mnie jasnoszary jest ładny i nie podkreślałabym okien ciemniejszym tynkiem ... jedynie fundament zrobiłabym w kolorze ciemniejszej kostki brukowej ... żółtym kominem nie przejmowałabym się ... jak Cię będzie drażnił przemalujesz ... a może coś fajnego do tego czasu wymyślą
Przybijam piąteczkę Ani
Ja tam na początku zawsze zgniatam te robaczki ... jak jest ich dużo lub takie maciupkie, że ściągając je mogłabym uszkodzić roślinę to pryskam tylko raz i jest czysto Żółknące liście obrywam.