Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:43, 25 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Oj nawet się już jej pozbyłam Dlaczego? Bo rośnie jak chwast i kwitnie krótko Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia. W ten sam sposób potraktuję ostrożenia ... ten też cieszy tylko przez chwilę a rozprzestrzenia sie w oka mgnieniu Muszę selekcjonować rośliny bo nie samym ogrodem się żyje Póki co moje pewniaki to jeżówki, lawenda, jarzmianki, zawilce, szałwie, werbena cały czas jednak róże, testuję perowskią i pod znakiem zapytania są ostróżki

PS Super zdjęcie z drona

to dobrze wiedzieć bo ja ją chciałam..a z ostróżkami co jest nie tak?
Twoje pewniaki to moje pewniaki
p.s. dzięki
Doświadczalnia bylinowo-różana 09:38, 25 lip 2016

Do góry
Anna_t - Aniu, dzięki

Gruszko kochana, no mam wreszcie taki kącik i bardzo go lubię Im większy tam bałagan tym lepiej
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:32, 25 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ślicznie u Ciebie !
klosownice masz mega, moja jakos nie rosnie...zyje ale stoi niewiem o co jej chodzi
hmm nie wiem co jej może być, może florovitem zasil trochę ...
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 09:19, 25 lip 2016

Do góry
wrobelki napisał(a)
Ja nie opierniczam ja tylko zwracam uwagę że nie tak miało być i że proszę żeby było tak jak mówiłam

heh to ja miałam z hydraulikiem takie problemy (btw kolega i wiek teścia) a najgorsze ze nie spytał jak ma być kran czy odpływ pralki tylko robił po swojemu a ja potem kuć kazałam..tylko ze kuł mój M bo to jego baba wymyśla :/
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 09:17, 25 lip 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)
Ania ja mam wrażenie, że większość "fachowców" ma przekonanie, że baba to tylko w garach ma stać, na szmacie jeździć i nic technicznego nie pojmie. Ale prawda jest taka, że w wielu sprawach to ja mam przewagę nad moim chłopem, bo usiądę doczytam, wyliczę, zaplanuję, poza tym ja matematyk z wykształcenia
Ale ze mną gadają jak imbecylem, a z nim jak z równym.

Dziś dowiedzieliśmy się od teścia o kolejnej obsuwie i mam serdecznie dość :/

Tak sobie jadąc autem myślałam, jak to jest z wykopywaniem np. ze swojej działki drzewa i sadzeniu gdzie indziej? Jest to jakoś prawnie uregulowane?

Asia to masz identycznie jak ja ! u mnie to tez ja umysł ścisły i ogarniam większość a i tak odbierane jest to jak wymądrzanie wścibskiej baby :/
może jakiś dead line ustal?albo powiedz że prognoze długoterminowa ogladałaś i zapowiadają niedługo 2 tyg opadów a wtedy to muru przy skarpie na bank nie postawią
jesli chodzi o drzewa to mi się wydaje że przesadzac możesz dowoli
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 09:12, 25 lip 2016

Do góry
oj ja tez zazdroszczę zwłaszcza ze tam taka bogata oferta róż. a fotki jakieś robiłyście?niewiem czy nie doczytalam ale kupowalas coś?
Nowoczesny ogród z lasem.. oby się udało.. 09:09, 25 lip 2016

Do góry
to u mnie jak u Asi - zero inwencji ale chociaz nie krytykuje, nic nie mówi..wogóle wisi mu wszystko oprócz koszenia trawy ale wąsy z nożycami juz ja musze poprawiac :/
Doświadczalnia bylinowo-różana 09:05, 25 lip 2016

Do góry
Anda napisał(a)
Na razie tyle
Fotki róż muszę jeszcze pozmniejszać. W sumie teraz róże mają przerwę, więc nie ma zbyt wiele fotek.

Ewa a moze by je podlać magiczną siła to po przerwie ładniej zakwitną?
ja oczywiscie o swoje pytam bo Ty ze swoimi to wiesz co robić
Ogród z pergolą 09:02, 25 lip 2016

Do góry
Kasia juz jesteś wypoczęłaś? zdjęcie będą fajną pamiatka za pare lat, chcemy co rok takie robić do porownań
Asiu no u mnie równiutko ale przez to tez zwyczajnie, ty masz bardziej wyjatkowo. Twój ogród zawsze będzie nietypowy fajnie, tylko to dobrze rozegrać i maja w ogrodzie jak nic do Ciebie zawita
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:32, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Renia gdzieś mi się obilo ze pozbywasz się odetki, czemu?

Oj nawet się już jej pozbyłam Dlaczego? Bo rośnie jak chwast i kwitnie krótko Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia. W ten sam sposób potraktuję ostrożenia ... ten też cieszy tylko przez chwilę a rozprzestrzenia sie w oka mgnieniu Muszę selekcjonować rośliny bo nie samym ogrodem się żyje Póki co moje pewniaki to jeżówki, lawenda, jarzmianki, zawilce, szałwie, werbena cały czas jednak róże, testuję perowskią i pod znakiem zapytania są ostróżki

PS Super zdjęcie z drona
Nowoczesny ogród z lasem.. oby się udało.. 21:23, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
cześć Gosia jak nowocześnie to cos dla mnie, zapisuję i będę zaglądać
jeśli wybrałaś tą odmianę Hicksii to sadzi się co 30-40cm

dzięki!
no to teraz wiem ile kupić ! jutro się wybieram

Flower1 napisał(a)
Kurcze ale donice godne pozazdroszczenia obserwuję Twoje zmagania, ogród bedzie jedyny w swoim rodzaju )

dziękuje - lobelię lubię podwójnie bo to z mojego pierwszego w życiu osobistego siewu
mam nadzieję, że się uda bo co bardziej nietypowe rozwiązania to M się buntuje

wyobraźcie sobie, że dół wykopany, pazury zaorane, wsio zaplanowane a on się mnie teraz pyta co to ten cis iiii... zaczyna czytać o innych roślinach i proponuje pnącze dać zimozielone bo mniej miejsca zajmie..
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:27, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

aha czyli to ładne odnowione przed przyszłym tarasem to garaż? juz chyba sie orientuje powoli nie bierz mnie tylko za wścibską ja poprostu lubie mieć orientację w terenie
z czasem wszystko ładnie odnowicie i wtedy może pokażesz metamorfozę to nam szczeki z majtkami opadną!

Gdzieś bym śmiała podejrzewać Cię o takie sklonnosci
Dobrze kojarzysz to garaż. O wiele łatwiej jest coś budować od podstaw niż burzyć lub remontować 100 letnie rudery
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:25, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Betony..miodzio
no to trzymam kciuki za M!
oj jak kiedyś obejrzycie te fotki z demolki to piwko mu będzie wchodziło ze zdwojonym smakiem

Aniu, marzę aby doba wydluzyla się do 48 godz.to wtedy poszloby szybciej
Póki co trzeba się cieszyć, że powoli idziemy do przodu
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 20:07, 24 lip 2016

Do góry
Reniu jak myslisz róże lepiej przesadzac na jesień czy na wiosne po cięciu?
Pomponella cudo........................!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:34, 24 lip 2016

Do góry
Renia gdzieś mi się obilo ze pozbywasz się odetki, czemu?
Doświadczalnia bylinowo-różana 19:24, 24 lip 2016

Do góry
piękne zdjęcia..
Moja codzienność - ogród Oli 19:17, 24 lip 2016

Do góry
isia33 napisał(a)
Ależ widoki od samego ranaCudownie!

anna_t napisał(a)
bosko !

amelia_b napisał(a)
Olu cudownie

nicol21 napisał(a)
o wow - takie super widoki na niedzielny poranek! Extra!!!!

wodzyn napisał(a)
WOW!!!!!!!!!

dorciabe napisał(a)
Cudownie!

lindsay80 napisał(a)
Jak nic jestem w ogrodowym raju!

ele2001 napisał(a)
Ekstra!!

ale mi się micha cieszy dziękuję
Ogród Ani :) 18:13, 24 lip 2016

Do góry
macham wypoczywaj
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 17:56, 24 lip 2016

Do góry
Kasiu puk puk............
urlopujesz?
pozdrawiam
Tu ma być ogród :) 17:50, 24 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a jak masz blisko i bedziesz odbierać u producenta to juz wogole super sztuki dorwiesz. ja miałam przywiezione ich transportem to pare bylo takich ze np. pory na srodku srednio wyszły a chciałam jak najbardziej porowate. ale ze jechali z towarem dalej nad morze to byłam pierwszy i wybierala i przebierałam

jeśli się zdecyduję na ten materiał, to będą mi musieli przygotować na wymiar, ale najpierw to mnie ciekawi jaki byłby tego koszt.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies