heh to ja miałam z hydraulikiem takie problemy (btw kolega i wiek teścia) a najgorsze ze nie spytał jak ma być kran czy odpływ pralki tylko robił po swojemu a ja potem kuć kazałam..tylko ze kuł mój M bo to jego baba wymyśla :/
Asia to masz identycznie jak ja ! u mnie to tez ja umysł ścisły i ogarniam większość a i tak odbierane jest to jak wymądrzanie wścibskiej baby :/
może jakiś dead line ustal?albo powiedz że prognoze długoterminowa ogladałaś i zapowiadają niedługo 2 tyg opadów a wtedy to muru przy skarpie na bank nie postawią
jesli chodzi o drzewa to mi się wydaje że przesadzac możesz dowoli
to u mnie jak u Asi - zero inwencji ale chociaz nie krytykuje, nic nie mówi..wogóle wisi mu wszystko oprócz koszenia trawy ale wąsy z nożycami juz ja musze poprawiac :/
Kasia juz jesteś wypoczęłaś? zdjęcie będą fajną pamiatka za pare lat, chcemy co rok takie robić do porownań
Asiu no u mnie równiutko ale przez to tez zwyczajnie, ty masz bardziej wyjatkowo. Twój ogród zawsze będzie nietypowy fajnie, tylko to dobrze rozegrać i maja w ogrodzie jak nic do Ciebie zawita
Oj nawet się już jej pozbyłam Dlaczego? Bo rośnie jak chwast i kwitnie krótko Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia. W ten sam sposób potraktuję ostrożenia ... ten też cieszy tylko przez chwilę a rozprzestrzenia sie w oka mgnieniu Muszę selekcjonować rośliny bo nie samym ogrodem się żyje Póki co moje pewniaki to jeżówki, lawenda, jarzmianki, zawilce, szałwie, werbena cały czas jednak róże, testuję perowskią i pod znakiem zapytania są ostróżki
dzięki!
no to teraz wiem ile kupić ! jutro się wybieram
dziękuje - lobelię lubię podwójnie bo to z mojego pierwszego w życiu osobistego siewu
mam nadzieję, że się uda bo co bardziej nietypowe rozwiązania to M się buntuje
wyobraźcie sobie, że dół wykopany, pazury zaorane, wsio zaplanowane a on się mnie teraz pyta co to ten cis iiii... zaczyna czytać o innych roślinach i proponuje pnącze dać zimozielone bo mniej miejsca zajmie..
Gdzieś bym śmiała podejrzewać Cię o takie sklonnosci
Dobrze kojarzysz to garaż. O wiele łatwiej jest coś budować od podstaw niż burzyć lub remontować 100 letnie rudery