Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Zagajanka 21:34, 24 lip 2016

Asiu, Ciebie też miło było znowu zobaczyć, szkoda, że krótko...
Kupiłam dla siebie Rosengrafin Marie Henriette, Schone Maid i Tuscany (juz z mysla o przyszlym roku - do posadzenia za plotem) - bardzo liczę na to że będą dobrze rosły i oby tak było
Wendy79 21:48, 24 lip 2016

Zagajanka napisał(a)
Aga, tak w ogóle czemu żeś nie przyznała, że ty to ty? Miałabym okazję poznać osobiście właścicielkę najpiękniejszego warzywniaka na O.
Co do róż - na pewno u Ciebie się zmieszczą, przecież dopiero zakładasz ogród.
W sprawie History możesz zadzwonić do R. i się upewnić. Ja wiem co widziałysmy: sporo doniczek, w tym też była History i przy nich nie było żadnej karteczki "nie sprzedajemy, bo uszkodzone" czy coś w tym stylu.

No cóż, pisałam już u Marzenki, że trochę jednak nieśmiała jestem. Widocznie nie przechodzi z wiekiem Heh
jolanka 22:13, 24 lip 2016

Zazdroszczę Wam fajnego spotkania
Janeczko, widziałam u Pruchnika nowości różane, ale do kupienia dopiero jesienią z gołym korzeniem, być może myślimy o tych samych

Zabacz u mnie, może rozpoznasz różę pnącą kupioną jako Lanender Perfum - kwitnie ponownie więc może łatwiej będzie cos o niej powiedzieć Plizzz
anna_t 09:12, 25 lip 2016

oj ja tez zazdroszczę zwłaszcza ze tam taka bogata oferta róż. a fotki jakieś robiłyście?niewiem czy nie doczytalam ale kupowalas coś?
Zagajanka 09:43, 25 lip 2016

Wendy79 napisał(a)

No cóż, pisałam już u Marzenki, że trochę jednak nieśmiała jestem. Widocznie nie przechodzi z wiekiem Heh

Leee, nastepnym razem wiecej odwagi
Zagajanka 09:47, 25 lip 2016

jolanka napisał(a)
Zazdroszczę Wam fajnego spotkania
Janeczko, widziałam u Pruchnika nowości różane, ale do kupienia dopiero jesienią z gołym korzeniem, być może myślimy o tych samych

Zabacz u mnie, może rozpoznasz różę pnącą kupioną jako Lanender Perfum - kwitnie ponownie więc może łatwiej będzie cos o niej powiedzieć Plizzz

Mozliwe ze myslimy o tych samych, ale ciiiii, nie mowmy glosno by nie napedzac koniunktury

Patrzylam na twoja NN, nie moze to byc czasem Grafin Diana? Liscie mi sie tylko nie zgadzaja... Ale to moze mloda sadzonka? O Lavender Perfum szczerze mowiac pierwszy raz slysze...

edit: doczytałam, że to moze być róża pnąca. w takim razie moze to Gipsy Boy/Zigeunerknabe?
Zagajanka 09:49, 25 lip 2016

anna_t napisał(a)
oj ja tez zazdroszczę zwłaszcza ze tam taka bogata oferta róż. a fotki jakieś robiłyście?niewiem czy nie doczytalam ale kupowalas coś?

Fotki sa w watku spotkaniowym.
Kupilam Rosengrafin Marie Henriette, Schone Maid i Tuscany dla siebie i kilka klasykow w stylu Leonardo da Vinci, First Lady i Rotkapchen dla sasiadki.
Madzenka 22:07, 25 lip 2016

Posadziłam już rozyczki? Mam nadzieje ze nie ucierpiały bo mój palec tak krwiak mi się rozlał na pół stopy ale nie boli i opuchlizna zeszła
Zagajanka 22:38, 25 lip 2016

Posadziłam dzisiaj na którymś z zakrętów, juz w moim bagażniku, Henrietta straciła największego pąka, ale żyją

Współczuję też z powodu paluszka: to dobrze, ze się skończyło niebolacym siniakiem, jak by bolało to mus prześwietlenie zrobić!

Natomiast ja niestety udałam się dzis do lekarza i skońćzyło się antybiotykiem nie ma to jak "odpowiednio" zacząć urlop.
Wendy79 22:44, 25 lip 2016

Zagajanka napisał(a)
Posadziłam dzisiaj na którymś z zakrętów, juz w moim bagażniku, Henrietta straciła największego pąka, ale żyją

Współczuję też z powodu paluszka: to dobrze, ze się skończyło niebolacym siniakiem, jak by bolało to mus prześwietlenie zrobić!

Natomiast ja niestety udałam się dzis do lekarza i skońćzyło się antybiotykiem nie ma to jak "odpowiednio" zacząć urlop.

Choroby na urlopie współczuję Jakbyś nie dała rady jednak, to daj znać, przełożymy. Mi rwa kulszowa wlazła, a jutro jadę do babci pomóc w ogrodzie. Mam nadzieję, ze trochę popuści przez noc...