A czemu od razu wstyd? Milo mi, że zaglądasz No i oczywiście nie trać czasu na czytanie mojego wątku ... pismo obrazkowe w zupełności wystarczyKojarzę Twój avatarek ale nie wiem czy już u Ciebie byłam ... muszę nadrobić Witaj zatem w grupie łódzkiej
można ściąć same kwiaty ale można i z liścmi wtedy liść odrośnie. ja tnę sam kwita ale liść u mnie wygląda dobrze. jedynie jesienią już kiespki na słonecznej rabacie to wtedy ścinam i liście
Reniu dzięki wielkie za miłe popołudnie a właściwie prawie wieczór w twoim ogrodzie. Nie zrobiłam ani jednego zdjęcia - gapa.
Ogród na żywo widziałam drugi raz, tym razem powoli i dokładnie, a opinię moją znasz. Jest śliczny, nieprzegadany, pięknie zakomponowany i wypielęgnowany.
Za siewki nie dziękuję
Zapraszam ciebie i męża do mnie nie tylko na "konsultacje" w kwestii nawadniania i pozdrawiam całą rodzinkę
Cala przyjemność po naszej stronie Małgosiu
Uwielbiam Cię słuchać i eM również W końcu mogłam też w takim bezpośrednim kontakcie poznać Twoją mamę Szacun za młodość ducha
Jak zwykle czasu mało aby się nagadać Pomysł z wyprawą w czerwcu extra!!! Chętnie oczywiście odwiedzimy Cię po urlopie aby doradzić w kwestii nawadniania i ... nie tylko
Buziaki
PS Zapomniałam, że miałam jeszcze w jednym miejscu zadołowaną werbenę dla Ciebie