O nie nie Asia ... skoro mój eM i fachowiec doszli wspólnie do wniosku, że trzeba jeszcze siatkę dać i wyrównać klejem tzn, że naprawdę nie jest dobrze Ale jutro, mam nadzieję, będzie już gotowe
Trochę już jestem zmęczona ale obiecałam zdjęcia z tynkowania
Niestety w ten upał nie udało się dobrze/równo tego zrobić dlatego fachowiec się zdeklarował, ze jutro od 6tej nałoży na ten tynk siatkę i klej
wylewka
i otynkowana ścianka ale jeszcze do dopieszczenia siatką i klejem
Już się ucieszyłam na imprezkę u Ciebie ale niestety jak zobaczyłam datę to mina mi zrzedła ... w tym czasie będę jeszcze na wakacjach ...
Ale pech nooooo ...
Czerwono-malinowy kolor mówisz? ... super
Szkoda tylko, ze nie oszałamia kwitnieniem ... W sumie o to chodzi ... W każdym bądź razie idę na zdjęcia do Ciebie ...
Mam nadzieję, że ta Gospel nie jest typowo czerwona ale bardziej malinowa Bardzo to mi się podobają różowe róże ale ... nijak mi ten kolor nie pasuje w tym miejscu ...
Mam Gospel 3 lata. To bardzo elegancka róża w tym roku zbudowała ładny krzak pędy stoją pionowo, kwiaty wielkie ale trzymają się w górze jak sztuczne ma około 1m wysokości. Kwiaty ma niesamowite - czerwone wpadające w malinę pachnące. Niestety u mnie nie oszałamia kwitnieniem, nie wiem czy on tak ma czy na moich piaskach nie chce jej się
Mój śmiałek jeszcze nie kwitnie, ale widziałam wczoraj w jednej szkółce duży, kwitnący egzemplarz posadzony przy oczku wodnym i powiem Ci, że jeśli nawet to byłaby pomyłka to mi ten śmiałek bardzo się podoba, tylko kosztowna bo na giełdzie spotkałam dorodne sadzonki śmiałka po 3 zł...