Asia inspirka jest naprawdę super, ja też uwielbiam takie projekty.tylko niestety Agata moze mieć rację...
ja gorąca głowa jak to mawia makusia więc u mnie nie zawsze wygrywa rozum
Agata jesteś niesamowicie życiową osobą, ciesze się że do mnie zaglądasz
u siebie w łodzi mam też florini z dużym wyborem bylin, będę szukać
z róż napewno j.w. goethe o innych jeszcze nie miałam czasu myslęć bo teraz w głowie mam tą białą rabate i powoli szykuje sobie tą szaro-biało-niebieską więc generalnie sporo mam na głowie. do tego obeliski wkoncu trafiły na różankę bo lo ładnie rosną i kombinuję jeszcze parę zmian na różance...uhh...sporo wszystkiego.......
u mnie gorączka goni gorączkę wiesz jak to jest gdy tyle czasu spedzasz nad ogrodem i nagle wpada Ci do głowy wizja, mysl i masz to! widzisz swój ogród zupełnie inaczej i mózg aż paruje od planowania zmian
wow jakie zestawienie! super, strasznie Ci dziekuję
uwielbiam mieć plan, wiem wtedy co kupować i nie błądzę jak dziecko we mgle. w wolnych chwilach rysuję sobie te kwadraty i ustawiam rośliny w paint. generalnie na tyły daje ostrózki, naparstnice, ml, hortki, artemis bo one wysokie rosną a na przód niższe, nie za nudno...?
tak różanka jest na skarpie ale tez na wielkiej rabacie z delikatnym spadkiem taka 6,5x7,5
oczywiście juz sobie wkręciłam te kwadraty i główkuję jak to zrobić, codziennie siedzę na tarasie i lampię na nią i dumam...
skończyliśmy dzisiaj grubsza robote na różance, jutr posprzatam i moze wkońcu pokażę ją w całości
nie chodzi ten link
jeśli tylko jest tam pełno słońca to bedzie dla róż super, idealnie jakby jeszcze był delikatny przeciąg
10 Pashmin...bosko...
nie usuwaj nie przeszkadza mi to