wow jakie zestawienie! super, strasznie Ci dziekuję
uwielbiam mieć plan, wiem wtedy co kupować i nie błądzę jak dziecko we mgle. w wolnych chwilach rysuję sobie te kwadraty i ustawiam rośliny w paint. generalnie na tyły daje ostrózki, naparstnice, ml, hortki, artemis bo one wysokie rosną a na przód niższe, nie za nudno...?
u mnie gorączka goni gorączkę wiesz jak to jest gdy tyle czasu spedzasz nad ogrodem i nagle wpada Ci do głowy wizja, mysl i masz to! widzisz swój ogród zupełnie inaczej i mózg aż paruje od planowania zmian
u siebie w łodzi mam też florini z dużym wyborem bylin, będę szukać
z róż napewno j.w. goethe o innych jeszcze nie miałam czasu myslęć bo teraz w głowie mam tą białą rabate i powoli szykuje sobie tą szaro-biało-niebieską więc generalnie sporo mam na głowie. do tego obeliski wkoncu trafiły na różankę bo lo ładnie rosną i kombinuję jeszcze parę zmian na różance...uhh...sporo wszystkiego.......
Na zdjęciu nieźle wygląda, ale jak pamiętam już była dyskusja w tym temacie - jak dojść do środka by przyciąć, poza tym należy bardzo dbać, bo przyjdzie zaraza na bukszpany i projekt padł... dlatego mnie osobiście to nie przekonuje...