Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Kuba 06:40, 17 lip 2016

Ech, czytam że i tu gorączka różana już widzę że będzie pięknie
Filemon24 06:48, 17 lip 2016

Duży wybór ostróżek mają w bylinowym raju także w razie jakbyś teraz już chciała kupować to masz w czym wybierać
jakie róże jeszcze planujesz posadzić ? Moim zdaniem biel w ogrodzie w cale nie jest nudna raczej taka uspokajająca
yolka 09:32, 17 lip 2016

Przyszłam zobaczyć co dzieje się pod moją ulubioną pergolą a tu przeważnie obok awatarków muchy maczane w atramencie łaziły Choć nie do końca- róże przepiękne i jeżówa też. Podobne albo takie same mam jeżówy.

Pomysłu na puszki nie mam. Kasia z Dębicy, wątek chyba nazywa się "moja bajka" jest specjalistką od "dekupażu" (nie będę sobie zawracać głowy oryginalną pisownią, choć google mam pod myszką )Kasia potrafi zdobić nawet kamienie otoczaki, więc pewnie puszki też.
Makusia 09:03, 18 lip 2016

Ktoś tu chyba weekend z dala od komputera spędził
kasja83 14:01, 18 lip 2016

Hop hop Aniu-zaglądam i witam się.Pewnie przyjdzie mi przeczytać 100 stron-zanim nadrobię wątek
ren133 15:02, 19 lip 2016

Aniu pozdrawiam
anna_t 21:48, 19 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Ania kurczę będę ściągać od Ciebie coś mi się zdaje

Ja to bym chciała buksika tak jak na 9tej fotce http://www.paulmartindesigns.com/show_gardens_HC2014.html

A róże myślałam posadzić po drugiej stronie o tak (usunę zaraz, coby Ci nie śmiecić):

ale w sumie ta druga strona też mi chodziła po głowie

nie chodzi ten link
jeśli tylko jest tam pełno słońca to bedzie dla róż super, idealnie jakby jeszcze był delikatny przeciąg
10 Pashmin...bosko...
nie usuwaj nie przeszkadza mi to
anna_t 21:52, 19 lip 2016

polinka napisał(a)

Pamiętasz jak planowalas tyły ogrodu gdzie kiedyś miała być altana? Tam myslalas nad różami w obwodksch bukszpanowych
Ja totalnie nie różana ale jeśli to będę różę które nie będą dotykac/pokladac się na buksy to myślę że fajny pomysł.

A teraz sobie przypomniałam że różanke masz na skarpie??

tak różanka jest na skarpie ale tez na wielkiej rabacie z delikatnym spadkiem taka 6,5x7,5
oczywiście juz sobie wkręciłam te kwadraty i główkuję jak to zrobić, codziennie siedzę na tarasie i lampię na nią i dumam...
skończyliśmy dzisiaj grubsza robote na różance, jutr posprzatam i moze wkońcu pokażę ją w całości
anna_t 21:56, 19 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Oczywiście
Jak mi się moje Julie co kupiłam jak byłyśmy u Magdy rozmnożą to też Ci dam

Julia pomarańcz, no czad w główce kombinuje połaczyć pomarancze z bordem
czuje że pasuje ale okaże się za rok
anna_t 21:58, 19 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Białą rabatę mają w Pęchcinie i wcale nie uważam żeby była nudna. Niestety nie mam fotek ale w wątku spotkaniowym na pewno jakieś są.

zawsze można urozmaicić a spróbować myślę warto
trochę ostatnio mam mało czasu na forum ale postaram się może gdzieś poszukać tych fotek