Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 11:21, 20 lip 2016

Asia inspirka jest naprawdę super, ja też uwielbiam takie projekty.tylko niestety Agata moze mieć rację...
ja gorąca głowa jak to mawia makusia więc u mnie nie zawsze wygrywa rozum
Agata jesteś niesamowicie życiową osobą, ciesze się że do mnie zaglądasz
anna_t 11:27, 20 lip 2016

dzisiaj pokażę plac zabaw choć dojdzie jeszcze do niego drabinka i siatka wspinaczkowa na frontową ścianę.czekam na kuriera i moze jutro montaż
anna_t 11:28, 20 lip 2016

szkółka buksikowa, dziekuję Krysiu

anna_t 11:31, 20 lip 2016

mam oczywiście w telefonie o wiele wiecej zdjęć ale jak je oglądam na kompie to srednio wygladają..nie potrafię robić fotek niestety

louis odier

miłego dnia !
Rojodziejowa 11:34, 20 lip 2016

Ania ale boski ten plac zabaw!! Zamawialiście go pod własny projekt? Możesz mi na priv napisać ile Was kosztował?

My mamy jeszcze niedokończony domek ze sklejki ale w pokoju zabaw u dzieci Ale nadal mnie korci właśnie taki ogrodowy. Piękny jest... ehhh... no cudo
AgataP 13:03, 20 lip 2016

anna_t napisał(a)
Asia inspirka jest naprawdę super, ja też uwielbiam takie projekty.tylko niestety Agata moze mieć rację...
ja gorąca głowa jak to mawia makusia więc u mnie nie zawsze wygrywa rozum
Agata jesteś niesamowicie życiową osobą, ciesze się że do mnie zaglądasz

No muszę czuwać co byś potem nie wariowała z rozpaczy że coś nie rośnie, albo padło zdechłe...

Domek wyszedł pierwsza klasa, będzie piaskownica niżej ? Teściu złota rączka, a i mąż się postarał. Daj mu wolne od ogrodu buźka

Co to za kwadraty wymyśliłaś na różance? chcesz podzielić nasadzenia czy najpierw uformować przestrzeń i dopiero zrobić nasadzenia?
anna_t 15:23, 20 lip 2016

Asia zaraz napiszę ci priv
Agata niewiem czy będzie piaskownica, moze w przyszłym roku bo Tatiana juz nie zainteresowana piaskiem a Natasza jeszcze nie kuma M wolne od ogrodu...ech..chyba po roczku teraz jeszcze jedną grubą robótkę mu wymyśliłam żeby ładnie było a potem juz odpuszczę muszę im dać trochę od swoich pomysłów odpoczać bo od nowego roku będę cisła o altanę a że ma być też stalowa to i teść będzie zaangazowany
kwadraty na różance to taki pomysł na uporzadkowanie trochę tej rabaty. teraz gdy się rosliny rozrosły to jest niezły misz masz...chce liatry posadzić w kwadracie razem i werbenę też. trzcinniki razem. mam 4 róże new dawn do przesadzenia to w ich miejsce rozsunę baronesse i marie terese. i rozchodniki tez porosły jak szalone to je tez chce w kwadrat posadzić generalnie to jestem nimi zauroczona, są takie monochromatyczne...ale na spokojnie bo muszę najpierw dowiedzieć się kiedy najlepiej róże przesadzać czy jesien czy lepiej wiosną po cięciu.
Makusia 15:26, 20 lip 2016

No kurde- patrzę, patrzę...i też bym się pobujała na tych "hamerykańskich" bujakach huśtawkowych
A baszta rewela- trzeba koniecznie jakąś flagę powiesić
anna_t 15:35, 20 lip 2016

baszta powiadasz.. to ja chyba jaka królowa emuś chetnie flagę zawiesi
Makao_J 16:38, 20 lip 2016

Świetne te place zabaw. I jak już widać u Makalu to świetnie wkomponowują się w ogród na długie lata.