Zwróciłam uwagę na te zielone drzewa w tle. Jeszcze brzozy muszą puścić. Fajnie że Cię cieszą Zakupy na poprawę humoru też widziałam dziś pewnie będziesz działać mimo zimna miłego weekendu.
Kaha565 moja frontowa bez zmian, maleńkie cisy sobie rosną, trochę poczekam zanim będę ciąć z nich kostki pewnie prędzej zrobimy ładniejsze ogrodzenie.
Drzewa jeszcze bez liści wiec chwilowo trochę smutno, dlatego jestem zwolenniczką zimozielonych roslin od frontu, aby w tym okresie było ładnie.
Przycielam w tym roku kostrzewy i ładnie odbiły, fotki z dzisiaj.
Hortensje są nadal w planie ale najpierw muszę zrobić to co mam na liście
Zmierzę ile od ogrodzenia mam cisy.
No właśnie też ma ten dylemat... Jak ja nie lubię sadzić
Dziś mierzę się z tym miejscem za tulipanami. Niech tylko pogoda się utrzyma.
Nawet dobrze, że jest chłodno, trochę fitnessu mnie czeka
Jak myślisz co to za ptaszek przysiadł mi na klonie?
Podlewa w całej Polsce chyba codziennie. Dziś optymistyczne prognozy, tylko jak tu sadzić w tej mojej glinie... chyba lepiej garnki lepić
A propos gliny, fajną doniczkę kupiłam. Chciałam trzy mniejsze, niestety już nie było, więc na razie jedna większa. Ślicznota.
Gdzieś na "gratach" można pewnie prawdziwe staruszki upolować, ale wieki cale nie byłam się poszwendać.
Kupiłam też takie trzy korony
Zawsze podobał mi się ten typ donicy, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Jak już dorwałam to komplet aż trzech razem sprzedawali Trochę za dużo tych koron, ale ogród duży, więc gdzieś upchnę.
Zastanawiałam się jak tam w środku coś sadzić... No to już wiem
Nawet moja nowa donica mieści się i pasuje
Nie mogę się zdecydować, jak je tam posadzić. Czy tak jak rozstawiłam pod ścianą czy w trójeczce z boku ławki. Dziś będę działać, zapowiadają dzień bez deszczu... oby