A co jak się nie spodobają? Choć mi w tej surowej, niemal cortenowej wersji przypadły do gustu Ważne, żeby mi się podobały - w końcu ja będę na nich siedzieć/leżeć, co nie?
Juzia - z tulipanami tak jest u wszystkich - u Ciebie zakwitło 30 %, u mnie jakieś 10-15? Będziemy sadzić tylko krokusy, irysy i narcyzy. Czosnki i hiacynty też, które mimo wszystko 3 lata pociągną
Właśnie skończyłem tyrać Na dziś mam dość Co najlepsze dwa buki mają malutkie pąki - a te takie pospieszne
Ale mogę się pochwalić, że stolik jest już w większości pomalowany Meble też są zespawane - wyglądają zaje...fajnie Tylko nie zdążyłem panu powiedzieć, żeby podwyższył siedziska i nie wiem czy nie będziemy siedzieć za nisko... Ale to wyjdzie po ułożeniu poduch Najwyżej jeszcze coś podłożę...
W weekend majowy powinna być premiera
Nie o to mi chodziło z tulipanami. Wiem, że są różne bo tak mam posadzone na rabatach. Najpierw kwitną białe, później różowe. Żeby pusto nie było. Tzn miało nie być pusto....a jest....bo ze 50 białych zakwitnie może 15!
Nie myślałam, że będę musiała co roku dosadzać nowych żeby było gęsto...
Sebek przywracasz mi wiarę w ogrodnikow!
Miskanty widać tak naprawdę dopiero w czerwcu
Dlatego wiosna nalezy do cebulowych, magnoli i wisni
Juzia nawiazując do tulipanów. Tulipany kwitna od początku kwietnia do połowy maja, w zaleznosci od odmian pojawiaja sie w róznym teminie. Jesli chcesz aby wszytskie naraz kwitły to niemozliwe lub przy zakupie trzeba czytac, ktore są wczesne a ktore pózne. To tak jak z rózami, cholery mozna dostac przy zamawianiu. Lata świetlne mijają zanim sie zakuma o co w tym chodzi