Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Asisko_2005 20:11, 22 kwi 2016

baaaa
Sebek 21:29, 22 kwi 2016

popcorn napisał(a)
jaka zieleń! wzdycham

A to nie przeszkadzam w kontemplacji
Sebek 21:30, 22 kwi 2016

katiaxx napisał(a)

czy Twoja piesa też sika na bukszpany ? - moje kulki robią się bezkształtne od ciągłego podcinania pożółkłych gałązek

Nie - prosto na trawnik - w końcu to suczka jest Jeśli mogę Cię pocieszyć jedną kulkę mi chciał całkowicie zjeść ten paskudny grzyb bukszpanowy i wygląda po cięciu... źle
Sebek 21:31, 22 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Gdyby to nie był Twój wątek zadbałabym pytanie czy nie pomyliłeś buków z grabami wszędzie jeszcze buki śpią, normalnie Kalifornia u Ciebie

Jak tak piszecie to się sam zacząłem zastanawiać czy aby to na pewno nie graby Ale powinienem pamiętać co sadziłem, co nie?

Sebek 21:37, 22 kwi 2016

Asisko_2005 napisał(a)
baaaa

Biorąc pod uwagę moją aktualną sytuację życiową, gdzie koło 23 kończę pracować to zostanie księdzem jest mega kuszące Godzinka pracy dziennie, dom mi dadzą, gosposia posprząta i ugotuje, nowe auto dostanę na prymicje Ehhhh, żeby jeszcze celibat znieśli

A tak na serio to... dzisiaj padam na twarz - a jutro w samo południe zamiast spawać meble mam spotkanie w pracy... Ehhhh, może po południu uda się te meble zrobić? I hope so!

mira 23:20, 22 kwi 2016

uroczy

miałeś nie sadzić jesienią tulipanów - udało się ? te botaniczne śliczne słoneczka
Asisko_2005 23:41, 22 kwi 2016

Sebek napisał(a)

Biorąc pod uwagę moją aktualną sytuację życiową, gdzie koło 23 kończę pracować to zostanie księdzem jest mega kuszące Godzinka pracy dziennie, dom mi dadzą, gosposia posprząta i ugotuje, nowe auto dostanę na prymicje Ehhhh, żeby jeszcze celibat znieśli

A tak na serio to... dzisiaj padam na twarz - a jutro w samo południe zamiast spawać meble mam spotkanie w pracy... Ehhhh, może po południu uda się te meble zrobić? I hope so!

oby się udało z tymi meblami. Nad resztą się zastanów, 6 lat nauki i żyjesz na koszt prafian. A do tego czasu może i celibat zniosą.....żartuje oczywiście.
Zana 00:01, 23 kwi 2016

Zaglądam i cudowne tulipanki podziwiam. Śliczniusie. Nie haruj tyle, bo to niezdrowe, że tak całkiem prosto to ujmę.
Sebek 11:53, 23 kwi 2016

mira napisał(a)

uroczy

miałeś nie sadzić jesienią tulipanów - udało się ? te botaniczne śliczne słoneczka

Udało się Wszystkie tulipany są z zeszłych lat A fakt, że do kwitnienia zbieralo się jakieś 10% to pikuś
Sebek 11:55, 23 kwi 2016

Asisko_2005 napisał(a)

oby się udało z tymi meblami. Nad resztą się zastanów, 6 lat nauki i żyjesz na koszt prafian. A do tego czasu może i celibat zniosą.....żartuje oczywiście.

Mam nadzieje, że za parę godzin będę w trakcie ich robienia - na razie pozdrawiam ze Świętochłowic