Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 19:49, 10 lip 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
Ania, ty jeszcze w temacie wiec moze pamietasz...jaka masz wydajnosc z lini kroplujacej ?

chyba chodzi Ci o moje ciśnienie wody..?
10l wiadro wody zapełniam z tego co pamietam w 23sek
o to Ci chodzi?
Ogród z pergolą 19:46, 10 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Aniu, pooglądałam fotki ze spotkania i Twoje łupy - w taki sposób to Ty sobie szybko ogród zapełnisz

hehe to wszystko jeszcze do rozmnożenia..zapełnię pewnie za 3 lata
ale ja jakoś parcia na to nie mam, lubię mieć plan i wiedzieć co kupować czy zbierać i tyle
Ogród z pergolą 19:39, 10 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ależ macie zgraną ekipę

oj tak, uwielbiam te spotkania
ale wy chyba też macie fajny kontakt poza forum?
Ogród z pergolą 19:38, 10 lip 2016

Do góry
Krys napisał(a)

Aniu wielkie dzięki,musze ja miec to bedzie przed ostatnia roz jaka kupię.

przed ostatnia? czyli lepiej zostawić furtkę otwartą?
Ogród z pergolą 19:36, 10 lip 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Ale łupy przytargałaś. Ogród Nikity piękny, ale ten stół...
Jerzówy różowe nasz śliczne

żałuj kochana działo się
jeżowy dziekują
Ogród z pergolą 19:35, 10 lip 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Pozdrawiam i lecę nadrobić zaległości

Ogród z pergolą 19:34, 10 lip 2016

Do góry
11stokrotka napisał(a)

Justynko, nie rwij Mój czyściec

jeeezuuuu ale piękny !
Ogród z pergolą 15:08, 10 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Munstead Wood dla Ciebie

Aniu wielkie dzięki,musze ja miec to bedzie przed ostatnia roz jaka kupię.
Z Pszenicznej ... 11:46, 10 lip 2016

Do góry
super ! ja tez uwielbiam takie niespodzianki
Szmaragdowy Zakątek 11:42, 10 lip 2016

Do góry

Ma prośbę naszej nowej koleżanki Moniki, zdjęcie podpisuję, żeby mogła nas łatwiej zapamiętać i żeby na drugim takim spotkaniu od razu wiedziała kto jest kto….
Stoją od lewej: Danusia (na razie bez swojego wątku, ale ciągle mamy nadzieje, że to się zmieni), obok nasza kochana Bogdzia, potem Monika (Monka), Kasia (też niestety bez wątku, za to z cudownym ogrodem), Ania (anna_t), dwie Agaty (Z Pszenicznej… i ZieloneWrota), Mariola (paniprzyroda), Małgosia (Margarete).
Dolny rząd: Karolina (popcorn), Ania (AnnaCh), potem ze złamanym kwiatem mojej różowej hortensji …wiem, wiem, sam się złamał - Monika (jankosia), obok Ewa (Luteczka) i Gosia (11stokrotka), a nad nią Krysia (Krys), a w niebieskiej bluzie Renia (rozark).
Centralne miejsce zajmuje maskotka spotkania mój Dakar.

Resztę zdjęć wieczorkiem.
Szmaragdowy Zakątek 11:39, 10 lip 2016

Do góry
Zana – Aniu, hostowisko ma już 3 lata, więc się ładnie rozrosło. Twoja kolekcja host na pewno też się tak rozrośnie …nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Wieczorkiem wejdę do ciebie oglądnąć twoje okazy.

ewsyg – dzięki Ewa, jeśli tylu osobom się podoba to chyba znaczy, że jest ok. – cieszę się.
Imprezka udana, pogoda troszkę szwankowała, ale taka pogoda to dla nas nie problem…bawiłyśmy się super.

Kasya – Wieczorkiem wrzucę swoje zdjęcia, chodź za wiele ich chyba nie mam…czasu nie było…

yolka – Dałyśmy radę !!! Fajnie było.

Margarete – Dzięki Małgoś za wszystko !! I uprasza się o przepis na grilowe pieczareczki !!!

Monka – a nie mówiłam …zawsze jest super !!! Wsiąkniesz w naszą grupę nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Ty się przygotuj, bo to dopiero środek sezonu…przed nami jeszcze jesienne wyjazdy na targi.

AnnaCh – Aniu, dzięki że się wyrwałaś i przyjechałaś. Doceniam ! Doceniam tym bardziej, że wiem ile przygotowań miałaś w domu.
Miłej podróży i wspaniałego wypoczynku !!!

Bogdzia – Bogdziu, bez ciebie takie spotkania nie miały by sensu…bez ciebie ani rusz !!!
Słodkie buziaki przesyłam.
PS. Jak pojechałyście, to my z Renią jeszcze troszkę posiedziałyśmy (…jakieś 3 godziny…) i przyleciał ten śmieszny ptaszek co tak u mnie wszędzie dziobek wścibia…rudzik chyba.

anna_t - dzięki Aniu, fajnie że byłaś. W ogóle fajna z ciebie babka !!! Do tańca i do…wszystkiego !!!

ZieloneWrota – Agata, super to Wy jesteście. Dzięki , że przyjechałaś!!! I dzięki za fajną relację zdjęciową…ja chyba tylu zdjęć nie cyknęłam…muszę sprawdzić wieczorem.
I Dakar już tęskni za tobą.

paniprzyroda – Mariolko, bardzo się cieszę, że przyjechałyście z Danusią…naprawdę!!!!!!!!! Podziękuj też Danusi.
Przesyłkę wyślę w poniedziałek.

11stokrotka – Gosiu, to ja dziękuję. Wszędzie byłaś BARDZO pomocna…i w kuchni…i przy stole…i przy sadzeniu prezentu. Dzięki !!!!

yolka – drzewko sadzone przez specjalistkę, więc musi super rosnąć…może nawet już troszkę urosło…ha ha.

AgataP – Agatko, wielkie dzięki że przyjechałaś, za fajne fotki i w ogóle za wszystko!!!
A nazwę cisa znalazłam w przepastnych fotograficznych zasobach mojego komputera to cis ELEGANTISSIMA

rozark - Renia, DZIĘKI...ty już wiesz za co...
Ogród z pergolą 10:57, 10 lip 2016

Do góry
o Bosze Monika czytam tą makusię i rzeczywiście brzuch mnie juz boli "siostra śrubokrętem czyści kostkę chyba"
Ogród wśród pól i wiatrów 10:35, 10 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
piękna lawenda!
a o co chodzi z tym podsypywaniem do rozmnażania?

Lawenda miodzio Nie pozwoliła mi przejść obojętnie obok siebie
A z podsypywaniem ... Toszka napisała, coby lawendowe gałązki przygiąć do ziemi, i się ukorzenią. Nie chciałam krzaczka deformować i gałązek przyginać, to go po prostu wyżej ziemią obsypałam. Tak, żeby dolna część gałązek była zasypana i się ukorzeniała Potrzeba matką wynalazków A że już potrzeby nie ma.. no to podsypka zlikwidowana Pozdrawiam Ania

Ogród i co dalej 10:15, 10 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ok
jesli chodzi o ciecie świerków to według mnie wyszło super. ten drugi troche z prawej bardziej wystający ale... powiedzmy ze to typowy facet z prawego profila
nie wiedziałam ze lepiej je ciąć a mam jednego z czasów przed ogrodowiskowych. Przesadzę go na szara rabate to też go będę ciąć żeby elegancji kolega był

ja już psychicznie się nastawiłam na stożki odnośnie tych świerków, tylko jak zwykle czasu brak , tnij wklej fotkę , w kupie raźniej
Ogród z pergolą 10:08, 10 lip 2016

Do góry
hejka znalazłam ją wczoraj u Ciebie i część juz poczytałam. przez to że mi powedziałaś że to taka teksciara to czytałam wszystko a zazwyczaj watki takie kilkuset stronicowe to obrazkowo tylko lecę
Wersja mini mini 10:06, 10 lip 2016

Do góry
cześć Justyna przyszłam z rewizyta, zapoznałam się z całym wątkiem i zaznaczam do odwiedzin zmiany ogromne poczyniłaś !
dziękuje za rady u mnie jeszcze się na różach tak bardzo nie znam ale chyba preferujesz Niemki?
Ogród i co dalej 10:00, 10 lip 2016

Do góry
ok
jesli chodzi o ciecie świerków to według mnie wyszło super. ten drugi troche z prawej bardziej wystający ale... powiedzmy ze to typowy facet z prawego profila
nie wiedziałam ze lepiej je ciąć a mam jednego z czasów przed ogrodowiskowych. Przesadzę go na szara rabate to też go będę ciąć żeby elegancji kolega był
Ogród i co dalej 09:52, 10 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Monika pisałaś że caly Twój ogród jest przed domem, moze zrób nam fotke poglądową z jakiegos okna na pietrze?

Wstawię wieczorem, bo teraz mam słońce, całego nie ogarnę bo zasłoni daszek, ale wszystko wyjaśnię pismem obrazkowym
Ogród i co dalej 09:42, 10 lip 2016

Do góry
Monika pisałaś że caly Twój ogród jest przed domem, moze zrób nam fotke poglądową z jakiegos okna na pietrze?
Ogród i co dalej 09:34, 10 lip 2016

Do góry
masz, znalazłam Ci od razu od tej strony gdzie robi podsumowanie roku.
siadaj i pampersa jakiegoś załóż bo sie posikasz parę razy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=753
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies