Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

Monka 09:19, 10 lip 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Przesyłam wątek o tarasiehttps://www.ogrodowisko.pl/watek/1033-ogrod-z-lustrem ,buziaki

Dzięki Agata, zaraz go przejrzę , dziś muszę wszystko nadrobic
Monka 09:32, 10 lip 2016

JoannaDe napisał(a)
Witaj Monia, nadrobiłam ostatnie kilkanaście stron. Wczoraj w łóżku w telefonie czytałam

Z zainteresowaniem czytałam rady o cięciu bo u siebie mam zaniedbane iglaki i zastanawiam się jak i kiedy je ciąć. Musze wstawić u siebie i ściągnąć Zbyszka do pomocy i rady. Moze podpowie mi łopatologicznie co i jak zrobić.

Tobie strzyżenie drzewek wyszło super.

Joasiu dzięki za odwiedziny, przeleciałam wątek i widzę , że też zmagałaś się ze spuścizną przodków tzn poprzednich właścicieli jak ja, zmiany na super , a odwaga w cięciu iglaków, podziwiam , ja jak widzisz zabieram się to tego jak pies do jeża i zawsze mam wymówkę , aby tego nie robić, ale plan jest taki, że w tym miesiącu musi być to zrobione
anna_t 09:34, 10 lip 2016

masz, znalazłam Ci od razu od tej strony gdzie robi podsumowanie roku.
siadaj i pampersa jakiegoś załóż bo sie posikasz parę razy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=753
anna_t 09:42, 10 lip 2016

Monika pisałaś że caly Twój ogród jest przed domem, moze zrób nam fotke poglądową z jakiegos okna na pietrze?
JoannaDe 09:42, 10 lip 2016

Monka napisał(a)

Joasiu dzięki za odwiedziny, przeleciałam wątek i widzę , że też zmagałaś się ze spuścizną przodków tzn poprzednich właścicieli jak ja, zmiany na super , a odwaga w cięciu iglaków, podziwiam , ja jak widzisz zabieram się to tego jak pies do jeża i zawsze mam wymówkę , aby tego nie robić, ale plan jest taki, że w tym miesiącu musi być to zrobione

Ja tam lubię ciąć. Najlepszy jest zapach jaki się unosi podczas tego zabiegu.

I wiem ze cieciem tylko poprawie wygląd roślin. Zobacz jak się mój zywoplot zagęścił po radykalnym ciachnięciu.
Monka 09:52, 10 lip 2016

anna_t napisał(a)
Monika pisałaś że caly Twój ogród jest przed domem, moze zrób nam fotke poglądową z jakiegos okna na pietrze?

Wstawię wieczorem, bo teraz mam słońce, całego nie ogarnę bo zasłoni daszek, ale wszystko wyjaśnię pismem obrazkowym
anna_t 10:00, 10 lip 2016

ok
jesli chodzi o ciecie świerków to według mnie wyszło super. ten drugi troche z prawej bardziej wystający ale... powiedzmy ze to typowy facet z prawego profila
nie wiedziałam ze lepiej je ciąć a mam jednego z czasów przed ogrodowiskowych. Przesadzę go na szara rabate to też go będę ciąć żeby elegancji kolega był
Monka 10:15, 10 lip 2016

anna_t napisał(a)
ok
jesli chodzi o ciecie świerków to według mnie wyszło super. ten drugi troche z prawej bardziej wystający ale... powiedzmy ze to typowy facet z prawego profila
nie wiedziałam ze lepiej je ciąć a mam jednego z czasów przed ogrodowiskowych. Przesadzę go na szara rabate to też go będę ciąć żeby elegancji kolega był

ja już psychicznie się nastawiłam na stożki odnośnie tych świerków, tylko jak zwykle czasu brak , tnij wklej fotkę , w kupie raźniej
anbu 11:00, 10 lip 2016

Jeżuuu Monia ale u Ciebie się dzieje, jutro w robocie nadrobię Dziś tylko macham
Monka 17:58, 10 lip 2016

anbu napisał(a)
Jeżuuu Monia ale u Ciebie się dzieje, jutro w robocie nadrobię Dziś tylko macham

Anula easy w robocie zastój i babskie pogaduchy ot i jesteś na bieżąco