Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

yolka 22:29, 09 lip 2016

Ale humory Wam dopisały, świetną zabawę miałyście, żal... .
A drzewo jak szybko urosło.
Pozdrowienia dla Was
AgataP 11:12, 10 lip 2016

Magda teraz ja się dopchałam do wątku...było super, ogród masz śliczny, nie przeładowany, każda roślina wyeksponowana i grająca z innymi.
Jesteś przykładem że mały ogród też może być mega przytulny

Marikeny wsparte ważkami , pięknie przycięte bukszpany, a hostowisko zrobiło wrażenie różnorodnoscią, az zapomniałam o zdjęciu

AgataP 11:17, 10 lip 2016

Drzewko piękne, gościu chciał mi je prawie na siłę upchnąć... i wystawić przez szybę z przodu Kryska dobrze że masz jeszcze ten swój wóz

struganie kołka ze starego karnisza babci... Madzia ma głowę na karku
AgataP 11:20, 10 lip 2016

Poproszę o nazwę odmiany Są piękne i chcę by i u mnie tak szybko rosły

buziaczki i do następnego Madzia ... a wszystkim dziewczynom dziękuję, dawno się tak nie śmiałam, ale to nie ja z ławki spadłam
wracałyśmy równie zapakowane jak przyjechałyśmy, tylko żarcie z Bożenką na g...o zamieniłyśmy Podziękowania dla Krysieńki
dziękuję ogromnie
rozark 11:33, 10 lip 2016

dzięki dziewczyny za dawkę humoru, ten śmiech był mi bardzo potrzebny, a SZCZEGÓLNE podziękowania dla gospodyni !!! naszą rozmowę będę pamiętała bardzo długo, co nie umiałam ci powiedzieć to wieczorkiem napiszę na priv
Nikita 11:39, 10 lip 2016

Zana – Aniu, hostowisko ma już 3 lata, więc się ładnie rozrosło. Twoja kolekcja host na pewno też się tak rozrośnie …nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Wieczorkiem wejdę do ciebie oglądnąć twoje okazy.

ewsyg – dzięki Ewa, jeśli tylu osobom się podoba to chyba znaczy, że jest ok. – cieszę się.
Imprezka udana, pogoda troszkę szwankowała, ale taka pogoda to dla nas nie problem…bawiłyśmy się super.

Kasya – Wieczorkiem wrzucę swoje zdjęcia, chodź za wiele ich chyba nie mam…czasu nie było…

yolka – Dałyśmy radę !!! Fajnie było.

Margarete – Dzięki Małgoś za wszystko !! I uprasza się o przepis na grilowe pieczareczki !!!

Monka – a nie mówiłam …zawsze jest super !!! Wsiąkniesz w naszą grupę nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Ty się przygotuj, bo to dopiero środek sezonu…przed nami jeszcze jesienne wyjazdy na targi.

AnnaCh – Aniu, dzięki że się wyrwałaś i przyjechałaś. Doceniam ! Doceniam tym bardziej, że wiem ile przygotowań miałaś w domu.
Miłej podróży i wspaniałego wypoczynku !!!

Bogdzia – Bogdziu, bez ciebie takie spotkania nie miały by sensu…bez ciebie ani rusz !!!
Słodkie buziaki przesyłam.
PS. Jak pojechałyście, to my z Renią jeszcze troszkę posiedziałyśmy (…jakieś 3 godziny…) i przyleciał ten śmieszny ptaszek co tak u mnie wszędzie dziobek wścibia…rudzik chyba.

anna_t - dzięki Aniu, fajnie że byłaś. W ogóle fajna z ciebie babka !!! Do tańca i do…wszystkiego !!!

ZieloneWrota – Agata, super to Wy jesteście. Dzięki , że przyjechałaś!!! I dzięki za fajną relację zdjęciową…ja chyba tylu zdjęć nie cyknęłam…muszę sprawdzić wieczorem.
I Dakar już tęskni za tobą.

paniprzyroda – Mariolko, bardzo się cieszę, że przyjechałyście z Danusią…naprawdę!!!!!!!!! Podziękuj też Danusi.
Przesyłkę wyślę w poniedziałek.

11stokrotka – Gosiu, to ja dziękuję. Wszędzie byłaś BARDZO pomocna…i w kuchni…i przy stole…i przy sadzeniu prezentu. Dzięki !!!!

yolka – drzewko sadzone przez specjalistkę, więc musi super rosnąć…może nawet już troszkę urosło…ha ha.

AgataP – Agatko, wielkie dzięki że przyjechałaś, za fajne fotki i w ogóle za wszystko!!!
A nazwę cisa znalazłam w przepastnych fotograficznych zasobach mojego komputera to cis ELEGANTISSIMA

rozark - Renia, DZIĘKI...ty już wiesz za co...
Nikita 11:41, 10 lip 2016

Dziewczyny !!!
BARDZO, BARDZO chciałam jeszcze raz wszystkim podziękować za wspaniały dzień. Jest mi niezmiernie miło, że mogłam Was gościć w moim ‘Szmaragdowym zakątku”. To dzięki Wam było tyle śmiechu i tak miło spędziłyśmy ten pochmurny dzień.
Dziękuję za prezenty, te roślinne, te do upiększenia domku i te kulinarne. Ogromną mi radość sprawiłyście drzewkiem, nie spodziewałam się, że uda się Wam zdobyć tą odmianę i to na dodatek taaaaaki okaz!!! WIELKIE DZIĘKI!!! Wszystkie JESTEŚCIE SUPER!!!
Specjalne podziękowania dla Bogdzi. która zajęła się organizacją prezentu, dla jankosi dzięki której wyżej wymieniony okaz został odnaleziony w jakiejś odległej szkółce i oczywiście profesjonalnie posadzony w docelowym miejscu, Agacie za próbę upnięcia tego kolosa w swoim samochodzie oraz dla Krysi dzięki której drzewko sprawnie i bezproblemowo dotarło do nowej właścicielki. Pozostałym dziewczynom dziękuję także, za przywiezione pyszności…dobrze, że były dwa stoły bo jeden na pewno by tyle pyszności nie dźwignął !!!!!
Dziękuję za zdjęcia, będą przepiękną pamiątką z naszego spotkania.
Dziękuję też Reni (rozark) za wieczorne pogaduchy….od czasu do czasu potrzebne są takie tematy, że było lżej na sercu…
Wszystkie razem i każdą z osobna mocno, mocno ściskam i całuję. Dzięki, że jesteście !!!
Nikita 11:42, 10 lip 2016

Ma prośbę naszej nowej koleżanki Moniki, zdjęcie podpisuję, żeby mogła nas łatwiej zapamiętać i żeby na drugim takim spotkaniu od razu wiedziała kto jest kto….
Stoją od lewej: Danusia (na razie bez swojego wątku, ale ciągle mamy nadzieje, że to się zmieni), obok nasza kochana Bogdzia, potem Monika (Monka), Kasia (też niestety bez wątku, za to z cudownym ogrodem), Ania (anna_t), dwie Agaty (Z Pszenicznej… i ZieloneWrota), Mariola (paniprzyroda), Małgosia (Margarete).
Dolny rząd: Karolina (popcorn), Ania (AnnaCh), potem ze złamanym kwiatem mojej różowej hortensji …wiem, wiem, sam się złamał - Monika (jankosia), obok Ewa (Luteczka) i Gosia (11stokrotka), a nad nią Krysia (Krys), a w niebieskiej bluzie Renia (rozark).
Centralne miejsce zajmuje maskotka spotkania mój Dakar.

Resztę zdjęć wieczorkiem.
Krys 12:07, 10 lip 2016

I ja troche spożniona bardzo dziękuję za wspaniałe chwile i wielka dawke humoru wszystkich bardzo mi to pomogło.Magda przede wszystkim Tobie za wspaniałe spotkanie, ale i wam dziewczyny - razem i każdej z osobna. Buziaki
jankosia 12:29, 10 lip 2016

I ja jako ostatnia już chyba dziękuję za wczorajszy dzień - fajnie było, wesoło i pracowicie- to lubię
Chciałam wczoraj posadzić nabytki od Mariolki i Ani, dopadłam do ogródka, zaczęłam pielić i przesadzać aż nagle "co tak ciemno?" A tu jedenasta na zegarku. Żadnych nowych nabytków nie posadziłam ale nie zmarnują się, zrobię to dzisiaj
Dzięki za pyszne jedzonko i rozgrzewającą nalewkę. Nowa altanka daje radę nawet podczas psiej pogody. Niech drzewko rośnie zdrowo Buziaki dla ciebie i wszystkich.