O kurcze, te palenisko jest genialne Sprzęt do spawania w domu mam i osobe z odpowiednimi kwalifikacjami Chyba będę musiał przekonać do wykonania samodzielnego
Wiosna oczywiście, chociaż ostatni śnieg i obniżenie temperatury troszke spowolniło wszystko z czego się ciesze, bo wychodzące tulipany, lilie przy południowej ścianie domu i tulipany trochę martwiły, do tego można dodać czosnki i floksy
Mam nadzieje, że sezon ruszy ostro po 25
Pełno tulipanów ciętych, hiacynty w doniczkach, krokusy, narcyzy i ciemierniki. Były tez juz wrzośce.
No i oczywista oczywistosć
Zamówiłam moją wymarzoną, odbiór za dwa tygodnie ....
Fotką z tym zbrojeniem mnie dobiłaś ja tu szukam odpoczynku od tego...... a tu masz człowieku wszędzie cię to znajdzie Oczywiście żartuje, ale ostatnio wybitnie mam dość tych tematów, jeszcze kilka dni.....
Pytałam Igora, jego (i w sumie kilku innych osób) też nie przejawiją woli życia. Zobaczymy czy nam coś wypuści czy trzeba będzie braki uzupełniać.
Pozdrawiam
Dobre sobie, u mnie w ciągu pół godziny zrobiło się całkowicie biało i nie ma zamiaru przestać sypać
Mam nadziej, że to pogorszenie pogody poprzedza oficjalny start wiosny
Ojj Geniu te twoje ulubione liliowce to również moje ulubione cieszy mnie, że mam przynajmniej 2 takie same. Chociaż na samą myśl odwiedzin u Emila... moje obecne upodobania będą poddane trudnemu wyzwaniu
Jak patrze na te wszystkie piękne irysy to cieszę się, że nie mam ani jednego, nie mam pojęcia gdzie bym upchnął takie cudeńka gdyby mnie też tak opanowały