Juź mu od tygodnia głowę suszę Gabi nam szczegółową instrukcję negocjacji z M w sobotę przekazała. Zastosowałam, już to palenisko za 1,4 tys zł na custom widział, wiec cena aktulanego juz go zainteresowala. To mi teraz obekcje przedstawił ale to zaslona dymna. Szukam teraz kolejnej korzyści aby uzyskać 3x tak i duże TAK I wiecie co mi powiedział??? Szkoda aby to palenisko stalo nie używane.... Że niby ja nie gotuje!!!!
Pierwsze tak
Design idelany
drugie tak
Cena juź akceptowalna
3 tak
Gdzie to postawię - obiekcja że na tarasie nie więc musze zakatek żwirowy zrobić....
Aby bylo duże TAK muszę zacząc przygotowywać potrawy na to palenisko..... Qurcze myśle czy mi sie taki biznes opłaca....
Wejście jak z żurnala!!! Latarenki boskie - choć u mnie w garażu nie prezentują się tak ładnie Byłyśmy w Ikei, a ja świec zapomniałam do nich kupić... No i cyprysiki moje muszę przystrzyc, bo Twój taki pięknie ufryzowany
Dzięki za fotki Zmobilizowałaś mnie
Aga cyprysik na żywo lepiej wygla niż na zdjęciu już go przesadziłam do większej doniczki bo aż mu korzenie przerastały przez donicę.
Czekam na premię M aby zmienić kolor elewacji bo mi ta sosna do szarości nie konweniuje. Nawet M się wczoraj habilitował nt koloru tynku -bardzo jasno szary
Wysłałam zapytania dot impregnatów do drewna i zero odpowiedzi. Jak żyć, gdzie milosierdzie, co za obsluga klienta?
To jest strona na której w tym okresie czasu przedstawiane są często ogrodowe kampanie.
Zazwyczaj nie jest tam tanio, ale pojawiają się co jakiś czas naprawdę fajne rzeczy w dobrych cenach.
Moje latarenki też mam właśnie z tamtej strony w dobrej cenie.
O kurcze, te palenisko jest genialne Sprzęt do spawania w domu mam i osobe z odpowiednimi kwalifikacjami Chyba będę musiał przekonać do wykonania samodzielnego