Agania najczęściej wysyłają po 30 marca Łukaszek kiedy obrywasz stare listki żurawek? dzisiaj aż mnie korciło, żeby te brzydkie poobcinać ja tez potrzymam kciuki
Każdy już chyba na to czeka przytupując niecierpliwie zwłaszcza że słoneczko już tak pięknie świeci, śpiew ptaków zaczyna być słychać, zielone z ziemi wyłazi... wiosna się "przebija" - już by się chciało do ogrodu... już by się wsadziło łapki w ziemię Ale ja się jeszcze zdecydowanie wstrzymuję, co przychodzi mi o tyle łatwo że z pracy wracam o 17.30 i było nie było ciemno robi się za chwilę
Pozdrawiam Luki
Stare listki żurawek obrywam w sumie na wyczucie jak już widać wyraźnie, że roślinki zaczynają startować z przyrostami Za trzymanie kciuków dziękuje jeszcze tydzień oczekiwania został
Jak pogoda jutro dopisze to ruszam na porządki i może zaczne wykopywać lilie na rabacie, któa idzie do zmian. Mam tyle do zrobienia, że nawet nie wiem od czego zacząć
Pozdrawiam również
Jeszcze tak skromnie zapytam.
Gdyby ktoś miał zbędne patyczki hortensji Limielight po cięciu to z chęcią przygarne, oczywiście wszelkie koszta przesyłki pokrywam
Luki Ale masz słodziaki w domu i to ile gdybym nie miała już swojej suni to zakochałabym się na mur beton A jak wygląda mama? masz dla nich domki ?
Czytałam u Gosi że zacząłeś porządki w ogrodzie z wielkim zapałem i przygodami no brawo, że się nie dałeś przeciwnościom Pozdrawiam
Mama piesków wygląda tak
Na wiosne już był zaplanowany drugi pudelek, ale w grudniu wygrała natura i szybszy pies sąsiada podkopał się pod płotem i wyszły kundelki
3 mają domki już na 100% pozostałe 3 czekają na zdecydowanie się potencjalnych chętnych
Teraz wybieram się na dalsze porządki ogrodowe, słońce świeci i ciepełko
Natura psia ... oj coś wiem na ten temat.... A mamusia bardzo ładna i dzielna... sześcioraczki.. to chyba robota naszego Boćka.. bo szasta sześcioraczkami
Łukasz, jak jeszcze potrzebujesz patyczki Lime, to ja Ci wyślę chętnie. Ale będę cięła dopiero koło 8 marca. Albo koło 2 marca. Proszę tylko o instrukcję pakowania i adres na PW.