Karolina nie denerwuj się,ja mam akurat tak ze rabaty między kranami i nie musialam dawać węża doprowadzającego pomiedzy.pewnie w przyszłości gdy rozbuduje mi się ogrod będzie to niezbędne
Kochane na szczęście tuja odzyła, podciełam szmate jak radziłyście i poszło codziennie nawodnienie i dzielnie walczy myślę że gdyby miala paść to w te dwa tyg by juz uschła gdy nas nie było
Jestem kochani
2 tyg urlopu i ostatni tydzień w domu już mniej przyjemny ale jestem już i postaram się wrócić to poprzedniego zaangażowania w forum
położę dziewczyny i zrobię pare fotek
niedługo wrócę
Aniu mam prawie wszystko obsadzone
Na największej, centralnej rabacie w przedogródku uśmierciłam cięciem wiosennym tujkę Aurea Nana Muszę ją wymienić, tylko wymaga to czasu, żeby taką samą wysoką dostać. Jakoś straciłam chęć do tej rabaty po moim wyczynie
Zwykle środki ochrońy roślin potrzebują ok 4 godzin aby zadziałały Tak samo jest z roundapem. Mysle zatem że i chwastox podoła. Działanie takich srodków widac dopiero po kilku dniach, więc sie nie stresuj, jutro obejrzyj czy działa
Oj no co Ty, ścieżka na bylinówce ma tyle chwastu że normalnie padam. Wciąż się głowie z czego zrobić nawierzchnię by tak nie zarastała.
Na szybko muszę coś wymyślić
Najbardziej zarasta odkryta ziemia, resztę już cieniują nasadzenia więc jest łatwiej - bo chwast tak nie rośnie, a jak urosnie to go tak nie widać